Postavke
kolačića

Prirodnom dragulju prestižna nagrada Tripadvisora

Nacionalni park Plitvička jezera dobio je prestižnu nagradu Travelers’ Choice Best of the Best za 2023. od strane Tripadvisora. Ovo priznanje je potvrda neprocjenjivih iskustava i prirodnih čuda koje park nudi posjetiteljima iz cijelog svijeta. Od srca zahvaljujemo svim putnicima koji su podijelili svoje iznimne recenzije i mišljenja, omogućivši nam ovo postignuće. Vaša podrška i zahvalnost znače nam puno.

Nacionalnom parku Plitvička jezera posvećeni smo očuvanju iskonske ljepote parka i pružanju nezaboravnih iskustava našim gostima. Jezera koja oduzimaju dah, kaskadni slapovi i bujno zelenilo stvaraju zadivljujuće okruženje koje posjetitelje uranja u zagrljaj prirode. Ova prestižna nagrada potvrda je marljivog rada i predanosti svih naših zaposlenika. Njihova strast i predanost očuvanju izvrsnosti parka učinili su Plitvička jezera pravim draguljem Hrvatske. Zahvalni smo na njihovim naporima da svakom posjetitelju omoguće izuzetno i nezaboravno iskustvo. Pridružite nam se u proslavi ovog izvanrednog postignuća i nastavite istraživati čuda Nacionalnog parka Plitvička jezera. Uronite u tišinu, uhvatite ljepotu svojim objektivom i stvorite trajne uspomene u jednom od najčarobnijih prirodnih krajolika na svijetu, objavio je NP Plitvička jezera.

Više pročitajte na: https://np-plitvicka-jezera.hr/nagrade-tripadvisora-2023/

Podijelite sadržaj
Play Video

Proljeće u kampu Korana

Pripremili smo posebnu ponudu za jedinstveni svibanjski odmor u idiličnom Kampu Korana. Probudite se u prekrasnoj drvenoj kućici, zakoračite u zelenilo proljeća, uživajte u dužim

Podijelite sadržaj
Play Video