Postavke
kolačića

NAMAZANKO Prljavi Patak nije riješio zadatak !

Juraj Vezon, zvani Patak nije uspio riješiti zadatak.

Radi se o pročelniku u ličko senjskoj županiji koji je do te utjecajne funkcije došao obavljanjem prljavog posla za svrgnutog političkog gubernatora Like, najvećeg poslijeratnog političkog profitera Darka Milinovića.

PRLJAVI I PODLI PATAK

Patak je prema informacijama cijelu noć prošle nedjelje lio suze plačući što Milinović nije uspio ostati župan.

Patak je inače bio lažni Svjedok na Općinskom sudu u Gospiću poslijeratnog političkog profitera.Patak je branio pisanje o milijunskoj imovini poslijeratnog političkog profitera sa kojima je Patak na obavljanju prljavog posla godinama dobro živio.

Novi župan od njega i drugih traži da staviti svoj mandat na raspolaganje, iako tako prljavim ljudima nije mjesto u državnim institucijama. Da se radi o malom podlom, opasnom i prljavom liku svjedoči i podatak da je Patak zahvaljujući ocu novog župana ličko senjske županije Miri Petriju jeftino došao do velikog gradskog stana u centru Gospića. Umjesto da bude zahvalan, po sistemu kapa do poda Patak je okrenuo ploču i idola našao u poslijeratnom političkom profiteru za koga je odradio prljavi posao. Uz mjesto pročelnika Patak je na prljavim zaslugama uspio u ličko senjsku županiju zaposliti suprugu.

Patak se u prošli petak pojavio kao Pročelnik na primopredaji dužnosti župana.Na sebi je imao košulju nekog vozača autobusa, a ostala je tajna dokumenta koji je držao u ruci.

Prema neslužbenim informacijama Patak namjerava napustiti Ličko senjsku županiju i otići u novi biznis u struci.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

Prijem sportaša u Gradskoj upravi

Gradonačelnik Grada Novalje Ivan Dabo, zajedno sa suradnicama, Margaretom Škunca Čepulo i Teom Vidas primio je članove Taekwondo kluba Novalja koji su nedavno osvojili vrijedne

Podijelite sadržaj

U Udbini otvoren Srpski kulturni centar

SRPSKO narodno vijeće (SNV) svečano je otvorilo Srpski kulturni centar (SKC) Udbina, centralnu kulturnu (manjinsku) instituciju za taj dio Like, jedan od 40-tak sličnih projekata

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video