Postavke
kolačića

PROCES Nakon Milinovića odlazi “kuma Maja” !

Čini se da je Grad Gospić korak pred promjenom na čelu Turističke zajednice grada na čijem je čelu godinama bila Maja Strilić, od milja zvana “kuma Maja”, zbog poznatog kumstva sa svrgnutim političkim gubernatorom Like Darkom Milinovićem.

Sada kada je posve jasno da Strilić odlazi, i ne zna se tko dolazi treba istaknuti da nije bilo Milinovića, Strilić nikada ne bi bila direktorica, što nije jedini slučaj u Gospiću da su pojedinci gotovo 20 godina dugu političku moć, gadljivo ulizivanje koristili za dolazak na istaknute funkcije, visoke plaće i lagodan život na moći bivšeg političkog gubernatora.

KUMA I TA PLITVIČKA JEZERA !

Sada više nije važno koliko je Strilić kao dugovječna “alfa i omega” turizma u Gospiću razvila taj važan sektor, jer TZ Gospića je parazitski i koji godinama živi na grbači gradskog proračuna, već se treba prisjetiti da je pad političke gubernije počela i činjenicom da je prije skoro pet godina počeo politički pad Milinovića koji se usprotivio i “autobus revolucijom” da se mimo političkog gubernatora u Zagrebu kadrovira tko će biti na čelu NP Plitvička jezera.

Tada je Milinovićev favorit za čelo Plitvičkih jezera bila upravo Strilić – kuma Maja. Milinović je kasnije zbog stranačkog bunta izbačen iz HDZ-a i vrlo brzo postao politički anonimac, dok se Strilić održala na čelu TZ Gospić i ostala “vjerna ” što se dokazalo i na zadnjim lokalnim izborima kada je Strilić bila lipo veliki borac na izbornim kutijama.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video