Postavke
kolačića

Promocija 12. Susreta hrvatske katoličke mladeži

Gospićko-senjska biskupija i grad Gospić domaćini su 12. Susreta hrvatske katoličke mladeži koji se danas održava u Gospiću pod geslom „Raduj se za svoje mladosti“ (usp. Prop 11,9). 

Tijekom današnjeg dana brojni volonteri uključili su se u pripreme 12. Susreta hrvatske katoličke mladeži. U predvečerje SHKM-a Biskupski ordinarijat u Gospiću posjetio je kipar Dubravko Radman koji je Gospićko-senjskoj biskupiji poklonio kameni reljef na kojemu se nalazi logotip s natpisom 12. Susreta hrvatske katoličke mladeži u Gospiću s geslom „Raduj se za svoje mladosti“ čiji tekstovi su napisani na latiničnom i glagoljičnom pismu.

O promociji SHKM-a pobrinuo se Foto studio FMI iz Gospića koji je izradio različite okvire za fotografiranje, transparente, prigodne materijale i suvenire.  Foto studio FMI pomogao je u realizaciji vizualnog identiteta SHKM-a.

Izvor: Gospićko-senjska biskupija

Podijelite sadržaj
Play Video

“Brinjsko ljeto 2024”

Pridružite nam se ovoga ljeta na raznim događanjima tijekom srpnja, kolovoza i rujna u Brinju! Turistička zajednica Brinje po prvi puta je izradila QR kod

Podijelite sadržaj

Susret partnerskih škola u Senju

Održan je 1. susret tri partnerske škole koje sudjeluju u eksperimentalnom projektu Cjelodnevne škole(CDŠ), OŠ S. S. Kranjčevića Senj, OŠ Podolice iz Koprivnice i OŠ

Podijelite sadržaj
Play Video