Postavke
kolačića

Proslava naslova prvaka RK Senj – Robert Barbić Beli

Pozivamo vas u subotu 13.04.2024. u ŠSD Robert Barbić-Beli da sa nama proslavite naš ulazak u 1.HRL JUG. Očekuje vas bogati sportsko-glazbeni program jer nam u goste dolazi Gradska glazba Senj. Šank sa besplatnim pićem nalaziti će se na tribinama dvorane pa se slobodno opustite, okrijepite, zapjevajte i navijajte. Sportski dio programa starta u 15.30h kada Ženski Rukometni Klub Senia igra svoju prvenstvenu utakmicu protiv ekipe ŽRK Arena-Pula. U 17h naša generacija U13 nastupa u sklopu županijske lige protiv ekipe RK “PŠR SELCE”.

U19h naši seniori će odigrati posljednju domaću ovosezonsku utakmicu pred svojom navijačima. U goste nam dolazi  Rukometni klub “Gospić” . Na poluvremenu te utakmice međusobno će odmjeriti snage klinci iz naše rukometne škole. Biti će to i prilika da zaigraju u novim dresovima.

Sve vas još jednom pozivamo da u što većem broju napunite našu Senjsku dvoranu te na kraju ove uspješne sportske sezone sve to ovjekovječimo sa jednom milenijskom fotografijom.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

Aktivan vikend za rukometaše

Djevojčice U15 u Gospiću će u subotu ugostiti odigravanje susreta 9. kola 1. HRL Zapad. Seniori putuju u Senj gdje će odigrati pretposljednje kolo 2.

Podijelite sadržaj

Tony Cetinski u Zadru

Očekujte večer punu emocija i vrhunskih izvedbi jer nam stiže glazbena ikona, Tony Cetinski!U subotu, 04. svibnja, Arsenal će postati domaćin nezaboravnog glazbenog spektakla, obećavajući

Podijelite sadržaj
Play Video