Postavke
kolačića

Puca li “ljubav” između Kostelca i Milinovića ?

Vrijeme će donesti pravo istinu, pa i izbori, neslužbeno se pojavila informacija da puca “ljubav između Stjepana Kostelca, gradonačelnika Otočca i Darka Milinovića, župana na odlasku. Da tu ima istine, svjedoči i to da Stjepan Kostelac kao predsjednik Glavnog odbora Milinovićeve platforme nije se pojavio najprije u Senju na predstavljanju kandidata za gradonačelnika Senja, HDZ-ova odmetnika Željka Nekića Canjuge, a nije se pojavio niti na predstavljanju Nikole Šimunića u Gospiću, pa su mnogi opravdano postavili pitanje što se događa u odnosima , jer kada se u dva grada ne pojavi jedan od ključnih ljudi onda postoje sumnje da puca ljubav između jučer dva ljuta politička protivnika, i dva nova svježa saveznika. Ima i razloga, prvi da se Kostelac želi distancirati od Milinovića jer mu u gradu Otočcu svojom pojavom može posve je sigurno odnesti veliki broj glasova, jer Milinovića je i sam Kostelac godinama optuživao da je sve “odvukao” iz Otočca i opustošio ga kao i bivši gradonačelnik Otočca Mario Barković koji Milinovića optužio da mu je Otočac zadnja rupa na svirali.

TKO ĆE KOME ODMOĆI, TKO ĆE KOME POMOĆI !

Ima i druga verzija da se Milinović želi distancirati od Kostelca zbog navodnog kriminala u Otočcu što će se istražiti. Puno će toga otkriti hoće li se Milinović pojaviti u Otočcu kada se Kostelac bude predstavljao za još jedan mandat gradonačelnika i dati mu javnu podršku, pa se nameće pitanje tko kome može više pomoći ili odmoći na izborima, jer politička “ljubav” između Kostelca i Milinovića je svježa i za povijest brisanja odnosa treba malo više vremena. Kostelac je u većem problemu da u Otočcu i zbog podrške Milinovića izgubi, jer na posljednjim lokalnim izborima na politiki protiv Milinovića postao je gradonačelnik Otočca. Na drugu stranu Milinović je doveo Kostelca u nezgodan posao da hoda gradom i da ljude hvata za rukama i govori da glasuju za Milinovića, a prije četiri godine im je govorio da glasuju za Milinovića, a ima i ona da Kostelac kao stari političar vidi da Milinović neće pobijediti na izborima za župana. Ljubav bi cvjetala kao ljiljani da Kostelac zna da će pobijediti, i da Milinovića zna da će pobijediti, pa u ovoj priči živi Alan Ford, ako misliš pobijediti ne smiješ izgubiti.

Ima trzavica i u Senju, gdje je Milinović počeo sa jednima, a drugi su kasnije izbili u prvi plan.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Plenković u petak dolazi u Gospić

HDZ Ličko senjske županije u petak će u 17 sati u Gospiću u objedinjenoj svečanosti obilježiti 34.godine postojanja. Ličko senjska županija 34.godine je najveći hrvatski

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video