Postavke
kolačića

Rasturaju sa poučnim stazama

 

Zamjenica gospićkog gradonačelnika Kristina Prša i direktor poduzeća Komunalac d.o.o. Milan Mataija gostovali su u programu Radio Gospića vezano za brojne projekte koji su realizirani ili su u fazi realizacije, s posebnim osvrtom na uspostavu i uređenje poučnih staza i vidikovaca na području Gospića. Tako je u kolovozu 2019. godine poduzeću Komunalac Gospić d.o.o odobreno gotovo 3.705.034 kn sredstava za projekte prijavljene na operaciju 8.5.2. – Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture. Ukupni iznos se odnosi na ukupno 5 poučnih staza na području Gospića.

Direktor Milan Mataija izdvojio je kako su pri samom kraju radovi na svih 5 poučnih staza. Dok su prošle godine vremenski uvjeti to dozvoljavali, izveden je najveći dio radova koji se odnose na zemljane, te građevinske radove. Nakon kratke zimske pauze, nastavljeni su daljnji radovi na projektu. Radi se o opremanju samih staza – izgradnja nadstrešnica, infrastrukture i svega ostalog što je predviđeno. U idućih mjesec dana, bit će završeno svih pet spomenutih projekata – dodao je Mataija.

Zamjenica gradonačelnika Kristina Prša zadovoljna je velikim interesom ljudi za navedene projekte. Osim toga pohvalila je i domaće obrtnike i poduzetnike koji su prepoznali dobar posao, javili se na Natječaj i u konačnici izveli sve potrebne radove na svih pet projekata. Mataija i Prša za kraj su naglasili izuzetno zadovoljstvo do sad učinjenim po pitanju ovog projekta, a isto tako naglasili su vrlo dobru povratnu informaciju građana, koji su kako se čini oduševljeni istim.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video