Postavke
kolačića

RAZBIJANJE bolnice u Gospiću je sramota sviju

U krajnje nezgodno vrijeme nećak Darka Milinovića je sinoć divljao po bolnici Gospić. Nije prvi puta da Milinovićev nećak Dragan Jakovljević koga zovu Drajs razbija po bolnici i rastjerava i straši zaposlenike. 2010.godine nećak je u bolnici slavio Novu godinu, a sinoć je na odjelu radiologije dao posla čistačicama i pred zid stavio pitanje što se događa u Općoj bolnici Gospić koja posljednje vrijeme nažalost puni stranice crnih kronika. Sudeći po slikama prostorije bolnice izgledaju kao da je bila neka zabava mladih koje je prevarilo piće. Što je mladom radiologu bilo nije poznato, i što ga je povelo da divlja i da kolege zaposlenici moraju slati u medije slike i panično ukazivati što se događa. Sudeći prema pismu koje su uputili sa slikama prestrašeni zaposlenici bolnice, u bolnici su očito poljuljani međuljudski odnosi, a čini se da se više ništa ne može zataškati ili sakriti.

TO JE SRAMOTA SVIJU

Zabrinuti su u Ličko senjskoj županiji koja je osnivač bolnice, a divljanje mladog radiologa dodatno je diglo medijsku prašinu jer se radi o nećaku ličko senjskog župana Darka Milinovića koji je u političkoj kampanji, pa divljanje nećaka “lipo” narušilo ugled Milinovićevoj političkoj platformi bez divljanja i političkog osvajanja županije sa ljudima čistih ruku, obraza i srcem velikim za rodnu grudu, pa vijesti da članovi te platforme razbijaju bolnicu, zabrinjava. Mladi radiolog bio je član te platforme pa se nakon divljanja po bolnici jednog člana, nameće se pitanje tko čini članstvo Milinovićeve stranke i što je prava pozadina platforme koja se nudi kao prokuhana voda. Milinović vjeruje da jedno divljanje svoga nećaka neće poremetiti planove osvajanja županije, gradova i općina, u što se podrazumijeva i politička šapa nad Općom bolnicom Gospića koja krajem svibnja očekuje da ozdravi, jer samo pomisao da balavci mogu bolnice razbijati 2021.godine kada hoće i da se na ulazu u bolnicu viori zastava Europske unije, pruža sliku nečega što se valjda na sramotu svih jedino može događati u Gospiću.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uskršnji doručak u Novalji!

Dobrodošli na naš tradicionalni 22. po redu Uskršnji doručak u Novalji! Bogata blagdanska trpeza i koncert grupe Cambi čekaju vas na sunčanom Trgu Bazilike! Ponedjeljak,

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video