Postavke
kolačića

Reagiranje Kristine Prše na prozivke Karla Starčevića

Uoči završetka burne političke kampanje, bivša zamjenica gradonačelnika, Karla Starčevića, Kristina Prša, odlučila je javno se očitovati o nizu optužbi koje su joj upućivane posljednjih dana. Prša se suočava s teškim optužbama i lažima koje za cilj imaju narušavanje njenog ugleda pred drugi krug prijevremenih izbora za gradonačelnika Gospića. Njeno priopćenje prenosimo u cijelosti:

Reagiranje na laži u kampanji

Kraj je kampanje u kojoj sam prozivana i obasipana lažima, teško je na svaku izgovorenu neistinu i laž odgovarati pojedinačno, ali sve se svodi na priču o mojem radu u prethodnom razdoblju na mjestu zamjenice gradonačelnika. O mojoj lojalnosti prema bivšem gradonačelniku pa do donošenja „nekih“odluka u vođenju grada i odgovornosti pa i sumnje u moju stručnost. Teško je i nemoguće raspravljati stručno i argumentirano s ljudima koji ništa ne znaju, nemaju struku, naobrazbu ni znanja, a predstavljaju se kao stručnjaci za sve pa i za EU projekte. Ali se služe lažima, lažima i lažima (kao što je zadnja izrečena laž da sam „vodila kompletan projekt Poučnih staza“).

Kao što sam već rekla, u svom radu pridržavala sam se svih zakona i propisa, pisanim putem sam upozoravala sve one koji su po zakonu ovlašteni donositi odluke da se istih pridržavaju pa tako i bivšeg gradonačelnika i sve stručne službe. Od situacija izbora direktora Turističke zajednice, stanja u Zajednici sportova do svakodnevnih problema u ustanovama i poduzećima, projektima pa do prijedloga za povećanje plaća i materijalnih prava do rješavanja problema građana koji su mi se obraćali.

Zbog toga sam odlučila dati na uvid dio moje korespondencije s bivšim gradonačelnikom, naglašavam dio jer je to samo jedan od više sačuvanih foldera s mojim e-mail-ovima, pa sami prosudite tko je donosio odluke i odlučivao i jesam li radila po zakonu i propisima i u konačnici jesam li bila lojalna bivšem gradonačelniku.

Kao i do sada, od ponedjeljka i dalje mogu pogledati i gledat ću svima u oči jer znam da sam sve radila profesionalno pridržavajući se najviših standarda koji postoje, a koje sam primjenjivala i držala ih se obavljajući svoju dužnost.

Za neke druge nisam sigurna, ovisi o njihovom karakteru.

Ostale fotografije možete pogledati na mojoj Facebook stranici.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video