Postavke
kolačića

REIKI RADIONICE NA PODRUČJU PEĆINSKOG PARKA GRABOVAČA

Prošli tjedan Javna ustanova „Pećinski park Grabovača“ sklopila je zanimljivu suradnju sa Sanjom Kolak, certificiranim Reiki majstorom. S ciljem povezivanja posjetitelja s prirodom i okolišem i produljivanjem boravka na području Pećinskog parka Grabovača posjetitelji mogu sudjelovati u radionicama, svake nedjelje u 18:00 sati uz prethodnu najavu. Na radionicama možete upoznati različite tehnike osobnog razvoja, relaksacije, vježbanja, svjesnog disanja, meditacije, ugodnog druženja i širenja pozitivnih vibracija.

Ako vas zanima ovakva vrsta osobnog razvoja i relaksacije, ako želite probati nešto sasvim novo, vama nepoznato, prepustite se i pridružite Sanji Kolak, Reiki majstoru i uživajte u Pećinskom parku Grabovača.

Za organizirane grupe (5 i više osoba) moguć je dogovor i drugim danima ovisno o raspoloživosti termina. Najave na e-mail : sanjak848@gmail.com.

Podijelite sadržaj

Đono u Saboru !

Danas je u saborske klupe kao dio novog saziva Sabora RH sjeo i karizmatični gradonačelnik Novalje Ivan Dabo Đono. Vrhunac je to političke karijere jednog

Podijelite sadržaj
Play Video