Postavke
kolačića

Rock spektakl u Novom Vinodolskom

Kultne skladbe i dobra energija – proslavite Dan pobjede i domovinske zahvalnosti uz Prljavo kazalište!

Jedan od najslušanijih glazbenih sastava u Hrvatskoj privlači i oduševljava publiku svih dobnih uzrasta. Ako ste spremni za glazbeno putovanje prepuno emocija, energije i nezaboravnih trenutaka, ne propustite priliku da budete dijelom koncerta koji će se održati baš u Novom Vinodolskom.

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, blagdana kada se Hrvatska prisjeća 5. kolovoza 1995. godine kada je u vojno-redarstvenoj akciji ‘Oluja’ oslobođen grad Knin, u centru Novog Vinodolskog s početkom u 21 sat, Prljavo kazalište održat će još jedan svoj nezaboravni nastup. Njihove skladbe postale su evergreen hitovi, baš kao što je bend s vremenom postao jedan od najvažnijih i najutjecajnijih u povijesti hrvatske glazbe.

Ne samo da će izvesti svoje klasike već će iznenaditi i novim interpretacijama. Moćna rock energija na ovaj poseban dan uz energiju publike učinit će ovaj događaj zaista posebnim doživljajem.

Izvor: Grad Novi Vinodolski

Podijelite sadržaj
Play Video

Danas se slavi dan mjesta Metajne!

Danas se slave 2 Luja, dan mjesta Metajne! Topla dobrodošlica, zajedništvo, ukusna domaća hrana i večernja zabava uz nastup grupe Bracera razveselit će svakog gosta

Podijelite sadržaj

U subotu u Kampu Korana nastupa KUD Lađevčani

𝐎𝐯𝐞 𝐬𝐮𝐛𝐨𝐭𝐞 𝐮 𝐊𝐚𝐦𝐩𝐮 𝐊𝐨𝐫𝐚𝐧𝐚 𝐬 𝐩𝐨č𝐞𝐭𝐤𝐨𝐦 𝐮 𝟏𝟗 𝐬𝐚𝐭𝐢 𝐧𝐚𝐬𝐭𝐮𝐩𝐚 𝐊𝐔𝐃 𝐋𝐚đ𝐞𝐯č𝐚𝐧𝐢. Jedan od bitnih elemenata koji pridonose prezentaciji ovog kraja su njegova tradicionalna

Podijelite sadržaj
Play Video