Postavke
kolačića

Rock spektakl u Novom Vinodolskom

Jedan od najslušanijih glazbenih sastava u Hrvatskoj privlači i oduševljava publiku svih dobnih uzrasta. Ako ste spremni za glazbeno putovanje prepuno emocija, energije i nezaboravnih trenutaka, ne propustite priliku da budete dijelom koncerta koji će se održati baš u Novom Vinodolskom.

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, blagdana kada se Hrvatska prisjeća 5. kolovoza 1995. godine kada je u vojno-redarstvenoj akciji ‘Oluja’ oslobođen grad Knin, u centru Novog Vinodolskog s početkom u 21 sat održati će još jedan svoj nezaboravni nastup. Njihove skladbe postale su evergreen hitovi, baš kao što je bend s vremenom postao jedan od najvažnijih i najutjecajnijih u povijesti hrvatske glazbe.

Ne samo da će izvesti svoje klasike već će iznenaditi i novim interpretacijama. Moćna rock energija na ovaj poseban dan uz energiju publike učinit će ovaj događaj zaista posebnim doživljajem.

Izvor: Grad Novi Vinodolski

Podijelite sadržaj
Play Video

TAKAV SAM Kace KRALJ “sukanja”

Karlo Starčević već godinama u javnom djelovanju često brka istinu i laži. Osobito od kada je postao gradonačelnik Gospića i dobio medijski prostor. Dokaz tome

Podijelite sadržaj
Play Video