Sastanak župana Petryja i novog predsjednika HOK-a Dalibora Kratohvila

Danas je u prostorijama Ličko-senjske županije održan radni sastanak na kojemu je župan Petry primio novoizabranog predsjednika Hrvatske obrtničke komore Dalibora Kratohvila.

Sastanak je održan u cilju još kvalitetnije suradnje između HOK-a i Ličko-senjske županije koja je i do sada bila iznimno korektna. Zaključci su da se u nadolazećem razdoblju potiče što veći broj lokalnih obrtnika u realizaciji planiranih investicijskih aktivnosti na području županije. Također su usuglašeni i preliminarni dogovori kako bi se HOK još više uključio u pripremu organizacije ovogodišnje 25. izložbeno sajamske-manifestacije Jesen u Lici, kao i suradnju u svim drugim poljima koja se tiču obrtništva. Također treba napomenuti da je nedavno Ličko-senjska županija osigurala financijska sredstva kako bi u suradnji s Obrtničkom komorom Ličko-senjske županije financirala 8 učeničkih stipendija za deficitarna zanimanja u obrtništvu za školsku godinu 2022./2023. od kojih su iste dodijeljene učenicima iz Gospića, Otočca, Senja i Novalje. Na sastanku su uz župana Petryja i predsjednika HOK-a Dalibora Kratohvila prisustvovali glavna tajnica HOK-a Violeta Jelić, predsjednik Obrtničke komore Ličko-senjske županije Joso Vrkljan i tajnica Obrtničke komore Ličko-senjske županije Ankica Šubarić.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

OTOČKE BADMINTAŠICE ŽUPANIJSKE PRVAKINJE

U petak se naša školska sportska dvorana pokazala sretnim terenom za naše badmintašice, Alani Draženović, Mariju Orešković, Magdalenu Šepac i Melani Pielić, koje su izborile nastup na državnoj

Podijelite sadržaj
Play Video