Postavke
kolačića

Selce posjetio kapetan zlatnih Barakuda Ivan Krapić

U Termama Selce upriličen je danas prigodan doček za zlatnog kapetana hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivana Krapića. Kapetana Krapića je, uz domaćicu dr. Vlastu Brozičević i osoblje Termi Selce pozdravila i zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović.

Prisutne je pozdravila dr. Brozičević te istaknula kako isključivo dobrom suradnjom svih dionika, od lokalne zajednice, zdravstvenih ustanova, turističkih djelatnika i svih ostalih – moguće je razvijati cjelogodišnji i održivi zdravstveni turizam.

“Želim Vam dobrodošlicu u Selce i Crikvenicu i da se ovdje osjećate kao kod kuće. Čestitam od srca Vama, Vašim suigračima i cijelom timu hrvatske vaterpolske reprezentacije na zaista zasluženoj zlatnoj medalji i osvojenoj tituli prvaka svijeta u vaterpolu! 🎊🥇Hvala vam na vašem trudu i upornosti, zahvaljujući kojima ostvarujete zavidne rezultate i time promičete u svijetu naša mjesta, gradove i cijelu Hrvatsku.” – kazala je zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović.

Čestitamo našim zlatnim barakudama! 💙🤽‍♂️

📷 Grad Crikvenica

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video