LIJEPO Senj dodijelio godišnje nagrade

Grad Senj nastavlja tradiciju dodjela Javnih priznanja grada, za 2020. godinu, uz prigodnu zahvalu svima koji su svojim predanim i nesebičnim radom u društvenim, gospodarskim, kulturnim, obrazovnim i sportskim područjima uvelike doprinijeli ugledu i promociji grada Senja.

Svečanosti su osim laureata prisustvovali državni tajnik u Ministarstvu branitelja Darko Nekić, državni tajnik u Ministarstvu pravosuđa i uprave Sanjin Rukavina, zamjenik župana Ličko – senjske županije Vice Nekić i vijećnici Gradskog vijeća Grada Senja u mandatu 2017.-2021. godine.

Gradonačelnika Grada Senja Jurica Tomljanović od srca čestitao je laureatima, dobitnicima ovogodišnjih priznanja i zajedno sa predsjednikom Gradskog vijeća Grada Senja u mandatu 2017.- 2021. godine Željkom Tomljanovićem javna priznanja uručio nagrađenima.

Počasnim građaninom Grada Senja imenovana je akademkinja Anica Nazor za svekoliki doprinos u promicanju senjske glagoljske baštine.

Javnim priznanjem Grada Senja za životno djelo nagrađena je Štefica Bilović za svekoliki doprinos baštinjenju glazbene kulture i glazbeno – amaterskog stvaralaštva u Gradu Senju. Nagradu je  preuzeo Mislav Bilović, sin nagrađene Štefice Bilović.

Nagrada Grada Senja uručena je Nogometnom klubu Nehaj Senj povodom 100. obljetnice osnivanja i djelovanja te za sveukupan rad i razvoj sporta i odgoj mladih.

Nagrada Grada Senja također je dodijeljena Milanu Rončeviću i Josipu Rončeviću za nesebičnu pomoć i solidarnost s drugima, izraženu plemenitost, humanost i ljubav prema čovjeku, u znak zahvalnosti za darovanu krv.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video