Senjska liga protiv raka i Gradska knjižnica Senj – pozivaju Vas u četvrtak, 14 prosinca 2023. godine u 18,00 sati u Gradsku knjižnicu Senj

Senjska liga protiv raka jedina je udruga ove vrste u Ličko-senjskoj županiji. Njezini vrijedni članovi punih dvadeset godina rade na podizanju zdravstvene svijesti o raku i na ukazivanju na mjere koje valja poduzimati u zaštiti od malignih bolesti. Uz to, pomaže se oboljelima i njihovim obiteljima u ostvarivanju prava iz zdravstvene i socijalne skrbi, a oboljelima se dodjeljuje i financijska pomoć.

Izložba je svojevrsna retrospektiva i podsjetnik na proteklih 20 godina djelovanja Lige. Bit će izložen dio fotoarhive te ostale dokumentacije koji svjedoče o aktivnom i plodonosnom radu Lige.

Program otvorenja moderirat će Ana Prpić Rogić, a glazbom će ga oplemeniti Domagoj Biondić.

Radujemo se vašem dolasku!

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Župa Presvetog Trojstva Otočac

Pepelnica – Čista srijeda Večernju svetu misu i obred pepeljenja u 18,00 sati predvodio je župnik don Goran Antunović u suslavlju s don Jurom Ladišićem.

Podijelite sadržaj

Za svakog po nešto…

Sutra, 15.02.2024., u 19h u KICu u Korenici smo domaćini promociji novoga CDa HKUDa Široka Kula koji nam donose zanimljivu prezentaciju iz koje ćete saznati

Podijelite sadržaj
Play Video