SERVIS Lička kuća privremeno zatvorena

Nacionalni park Plitvička jezera obavještava svoje cijenjene posjetitelje da će restoran Lička kuća biti privremeno zatvoren radi godišnjeg servisa prema planiranom rasporedu od 20.11. do 15.12.2023. Ova privremena obustava poslovanja dio je nastojanja da se pruži poboljšana usluga te unaprijedi ukupno iskustvo svih posjetitelja.

Tijekom ovog razdoblja, Nacionalni park Plitvička jezera preporučuje svojim gostima posjet restoranu hotela Jezero, koji će i dalje pružati izvrsnu uslugu i kulinarski doživljaj. Posvećena ekipa hotela Jezero stoji na raspolaganju kako bi osigurala da gastronomske želje posjetitelja budu ispunjene na najbolji mogući način.

Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju tijekom ovog razdoblja. Nacionalni park Plitvička jezera raduje se ponovnom susretu s posjetiteljima u restoranu Lička kuća nakon završetka godišnjeg servisa.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Novi sjaj županijskih dvora

Završila je obnova pročelja zgrade Ličko senjske županije u Gospiću. Tako su županijski dvor dobili novi sjaj i zapuštenost i nebriga je stala. Sjedište županije

Podijelite sadržaj
Play Video