Postavke
kolačića

Sinoć je u Gradskoj školskoj sportskoj dvorani u Novalji održan predizborni skup za 7. izbornu jedinicu HDZ-a za otok Pag.

 U nazočnosti velikog broja članica i članova te simpatizera HDZ-a s otoka Paga, skup je protekao u svečanom raspoloženju i pobjedničkoj atmosferi, a na istome su prisustvovali i visoki dužnosnici stranke među kojima je bio zamjenik predsjednika HDZ-a i nositelj liste za 7. izbornu jedinicu general Tomo Medved, član predsjedništva HDZ-a, predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije i kandidat na listi HDZ-a za 7. izbornu jedinicu Ernest Petry, predsjednik GO Grada Novalje i kandidat na listi HDZ-a za 7. izbornu jedinicu Ivan Dabo, potpredsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije Marijan Kustić, kao i mnogobrojni predstavnici braniteljskih udruga, mladeži HDZ-a, utemeljitelja stranke i Zajednica.

 Skup je započeo izvođenjem himne u izvedbi klape Žurnata nakon koje je održana minuta šutnje za prvog predsjednika HDZ-a dr. Franju Tuđmana, poginule i umrle hrvatske branitelje te članice i članove HDZ-a. 

 Nakon izvedbe domaćih pjevača pjesme “Nakanat” nazočnima se obratio domaćin Ivan Dabo Đono, predsjednik GO Grada Novalje i kandidat na listi HDZ-a za 7. izbornu jedinicu koji se osvrnuo na početke i utemeljenje HDZ-a u Novalji, djelovanje u kriznim ratnim godinama, naporima u nastanku i razvoju grada Novalje, uz zahvalu braniteljima i središnjoj državnoj vlasti na potpori i podršci u realizaciji projekata, ističući čvrsto uvjerenje u još jednu velebnu pobjedu HDZ-a. 

 Ernest Petry, član predsjedništva HDZ-a i predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije te kandidat na listi HDZ-a za 7. izbornu jedinicu u svom obraćanju naglasio je neprekidni razvoj i napredak Ličko-senjske županije u svim gradovima i općinama pod vodstvom HDZ-a i predsjednika Vlade Andreja Plenkovića istaknuvši kako će 17. travnja građani reći NE onima koji ruše ustavni poredak i DA onima koji su činili sve za Hrvatsku. 

 Nositelj pobjedničke HDZ-ove liste za 7. izbornu jedinicu Tomo Medved istaknuo je kako je Hrvatska demokratska zajednica bila uz svoj narod i hrvatske branitelje i prije 34 godine, naglasivši: – “Vjerujem da će na dan izbora građani biti uz svoju Hrvatsku demokratsku zajednicu i obraniti ovu našu predivnu plavu boju.” 

 Nakon službenog programa, druženje se nastavilo u pobjedničkom duhu.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

Ljetni kamp na otoku Prviću

Dragi roditelji i djeco otvaramo prijave za ljetovanje na otoku Prviću za djecu od 5. do 8. razreda. Vidimo se! https://www.e-zupe.com/prijave/zupa-prvic-luka/ljetovanje Podijelite sadržaj

Podijelite sadržaj

Intervju župana Ernesta Petryja za Novi list

Veliki intervju župana Ernesta Petryja za Novi list – HDZ vodi jednu vrlo uljuđenu i civiliziranu predizbornu kampanju https://www.novilist.hr/…/petry-o-otvaranju-bankomata…/ Podijelite sadržaj

Podijelite sadržaj
Play Video