Postavke
kolačića

Sjećanje na Marina

U organizaciji Malonogometnog kluba „Lika šport“, te pod pokroviteljstvom Hrvatskog nogometnog saveza i Ličko – senjske županije u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću odigran je 1. Memorijalni malonogometni turnir “Prijatelji za Marina” u spomen na prerano preminulog mladog nogometaša Marina Ćaćića, kojemu je u prosincu prošle godine u istoj dvorani pozlilo tijekom utakmice na 1. Božićnom turniru u Gospiću.

Prije otvorenja Memorijalnog turnira, za Marina je služena sveta misa u crkvi Svetog Josipa, nakon koje su sudionici posjetili njegovo posljednje počivalište na groblju u Ličkom Osiku, gdje su položeni vijenci i zapaljene svijeće.

Turnir je otvorio ličko-senjski župan Ernest Petry, poručivši kako će se raditi na tome da ovaj sportski događaj postane tradicija uz poduzimanje svih mogućih mjera i aktivnosti da se više ne događaju ovakve ili slične tragedije na sportskim terenima.Početni udarac na turniru je pripao Hrvatskoj reprezentativki u U-15 gospićanki Mariji Došen.

Podijelite sadržaj
Play Video

Hodočašće u Gospić povodom Blagovijesti

U ponedjeljak 8.travnja u 17.00 sati je sv. Misa u Gospićkoj Katedrali koju predvodi Splitsko-makarski nadbiskup Zdenko Križić povodom proslave Blagovijesti ili Navještenja Gospodinova. Iz

Podijelite sadržaj
Play Video