Postavke
kolačića

SLUČAJ DIONICE: U vrijeme dok je lički poslijeratni profiter bio ministar zdravstva tvrtka Lavčević naveliko je gradila u krugu bolnice u Zadru, uloženo je ukupno više od 3 milijuna eura

Ne stišavaju se reakcije javnosti kako je supruga poslijeratnog ličkog političkog profitera Darka Milinovića u vrijeme dok je obnašao dužnost ministra zdravstva od svoje skromne činovničke plaće u Upravi šuma Gospić kupila dionice tvrtke Lavčević iz Splita u vrijednosti od gotovo 100 000 eura koje je danas čelnik lokalne stranke LIPO prijavio u svoju imovinsku karticu.

Zadarski list u svibnju 2009.godine objavio je da je u krugu Opće bolnice Zadar svečano otvorena nova bolnička kuhinja vrijedna tada 25 milijuna kuna čiju su izgradnju i uređenje zajednički financirali Ministarstvo zdravstva, Zadarska županija i Grad Zadar.

Svečanosti otvaranja nove bolničke kuhinje, smještene u novoizgrađenom objektu između Centralnog laboratorija i Patologije, čija je izgradnja trajala više od dvije i pol godine vrijedan 25 milijuna kuna, izgradila tvrtka “Lavčević”, od koje je Milinovićeva supruga kupila dionice. Tada se pisalo kako je prema ugovoru, tvrtka “Lavčević”, gornji kat novoizgrađenog objekta napravila u tzv. roh-bau izvedbi jer bolnica trenutno nema novaca za uređenje istog.

www.slobodnalika, sve otkriva, sve pokriva

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video