Postavke
kolačića

Slušaj, osjeti, živi – Tony u Areni Zagreb, 31. svibnja!

Tony Cetinski spreman je za koncert godine! Jedna od najvećih estradnih zvijezda, prvi Hrvat koji je još 2009. rasprodao dva koncerta u Areni Zagreb, vlasnik nebrojenih hitova poput “Blago onom tko te ima”, “Kad žena zavoli”, “23. prosinac”, “Vojnik pod zvijezdama”, “Zbog nje” i mnogih drugih, 31. svibnja 2024., nakon 8 godina ponovno se vraća u Arenu Zagreb.

Ne propustite čovjeka koji se može pohvaliti da je pjevao u prestižnom londonskom Royal Albert Hall-u te sa svjetskim imenima poput Josea Carrerasa i Michaela Boltona.

Jedinstveni vokal glazbenika koji uskoro slavi 35 godina karijere, napokon će ispuniti želju mnogobrojne publike, koja s nestrpljenjem iščekuje njegov povratak u najveću hrvatsku dvoranu. Tony jamči koncert za pamćenje, na kojem će proslaviti svoj 55. rođendan, a na rođendansko slavlje poziva i vas!

Podijelite sadržaj
Play Video

“Moje zdravlje, moje pravo!”

Svjetski dan zdravlja svake godine obilježava se 7. travnja kako bismo posvetili pažnju cijelog svijeta na određenu zdravstvenu temu. Ove godine, 7. travnja 2024. svjesni

Podijelite sadržaj

Objavljena himna SHKM-a u Gospiću

Dragi mladi, pred nama je 12. Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se pod geslom „Raduj se za svoje mladosti“ (usp. Prop 11, 9) održati

Podijelite sadržaj
Play Video