Postavke
kolačića

SMILJAN Susret mladih Gospićko – senjske biskupije

Susret mladih Gospićko-senjske biskupije održava se u župi Gospe Karmelske u Smiljanu pod geslom „Na Tvoju riječ, bacit ću mrežu.”

Na susretu sudjeluju mladi od 14 do 35 godina.

Biskupijski susret mladih prilika je da se svi mladi iz župa iz svih dekanata okupe na jednom mjestu zajedno s biskupom kako bi slavili Gospodina, družili se, promišljali o vlastitom poslanju te se bolje upoznali. Ovakvi susreti omogućavaju veće povezivanje mladih iz različitih dijelova biskupije koji se nemaju priliku u drugim kontekstima susresti i upoznati, kako bi zajedno razmijenili iskustva, ideje, promišljali, ali i bodrili se, te jedni druge poticali na još gorljiviji angažman u svojim župama i kao priprava za Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću u svibnju iduće godine.

Na poseban način Crkva je uvijek računala na mlade, na njihov mladenački entuzijazam, na njihovu čistu i iskrenu zaljubljenost u Gospodina i stoga Crkva veliki dio svoga angažmana ulaže u pastoral mladih. Jedan od temeljnih programa svih pastorala mladih su upravo susreti mladih koji se održavaju na četiri razine: svjetskoj, nacionalnoj, biskupijskoj i župnoj.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

Uskrsni doručak u Senju

Pavlinski trg1.travnja 2024.g. od 09:00 sati Turistička zajednica grada Senja i Boutique hotel Bura 45ºN organiziraju Uskrsni doručak u Senju kako bi sa svojim sugrađanima

Podijelite sadržaj

Prijem sportaša u Gradskoj upravi

Gradonačelnik Grada Novalje Ivan Dabo, zajedno sa suradnicama, Margaretom Škunca Čepulo i Teom Vidas primio je članove Taekwondo kluba Novalja koji su nedavno osvojili vrijedne

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video