Smjena Figa bila je očekivana !

Smjenu, točnije micanje sa odgovorne funkcije ravnatelja Domova za starije Ličko senjske županije Ivana Bronzovića Bronzija, mnogi su označili kao početak čistki kadrova bivše županijske vlasti.

“Figa” kako su od milja zvali smijenjenog ravnatelja, mnogi su smjenu očekivali i prije, jer i javnost je to očekivala nakon politizacije ličkih staračkih domova i gomilanja dugova.

Inače, Bronzović je na utjecajno mjesto došao čistom političkom linijom, jer jedino valjda u Lici Ravnatelj iz domene socijalne skrbi postane mladi učitelj koji je u ravnateljsku stolicu sjeo iz stolice ravnatelja Osnovne škole u Kosinju praktično bez dana radnog iskustva u rukovođenju većim sustavima.

Bilo je zato i očekivati da će nadležne inspekcije naći nepravilnosti u radu ustanova koje su se profilirale kao veliki županijski gubitaši.

Bronzović je široj javnosti postao poznat kada je uz druge autobusima jurišao na “rušenje” središnjice HDZ-a u Zagrebu, kao dug što je kao mladi učitelj postao ravnatelj starčadi u ličkim domovima.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Popularni Vigor u petak u Karlobagu

Povodom 30.godina općine Karlobag 03.prosinca koncert će u Karlobagu održati jedan od najpopularnijih glazbenih sastava grupa Vigor. Općina Karlobag tako sve želi počastiti koncertom. Podijelite

Podijelite sadržaj

Doboš torta

Doboš torta, poznatija kao dobošica, tradicionalno se pravi za velike svečanosti i blagdane. Recept je star više od 150 godina, a priprema se od ranih

Podijelite sadržaj
Play Video