Speleon obilježava svoj 1. rođendan s besplatnim obilaskom za sve posjetitelje

Ovaj jedinstveni interaktivni muzej otvoren je početkom 2023. godine te predstavlja prirodnu i kulturnu baštinu područja kroz četiri fascinantne teme – speleologija, geologija, arheologija i paleontologija. Speleon priča priču o Baraćevim špiljama – o nastanku špilja, nekadašnjim, davno zaboravljenim stanovnicima, ali i o bićima koja danas obitavaju u ovom špiljskom kompleksu.

U prvih godinu dana rada, Speleon je posjetilo približno 20 tisuća posjetitelja, što je izvanredan uspjeh koji svjedoči o velikom interesu za ovaj nevjerojatan muzej.

Prvi rođendan Speleona i 19. Noć muzeja obilježiti će zajedno 26. siječnja. Centar će biti otvoren za posjećivanje od 10:00 h do 22:00 h, a besplatan obilazak za sve posjetitelje bit će omogućen u periodu od 17:00 h do 22:00 h.

Više pročitajte na: Javna ustanova Baraćeve špilje🦣

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Dan crvenih haljina u Crikvenici

Prvog petka u veljači se obilježava Dan crvenih haljina, javnozdravstvena kampanja koja je pokrenuta kako bi se podigla svijest o moždanom udaru kod žena. Prva

Podijelite sadržaj

Zorka iz Bužima !

Zima je po običaju na gradskom “trbuhu” Gospića – tržnici – petkom otjerala i prodavače i kupce. Oni najuporniji i rijetki prodavači ne odustaju. Jedna

Podijelite sadržaj
Play Video