Postavke
kolačića

Sportski praznici 2024. u Osnovnoj školi Zrinskih i Frankopana Otočac

Hrvatski školski sportski savez i Ministarstvo turizma i sporta i ove godine su organizatori provođenja projekta SPORTSKI PRAZNICI u koji je bila uključena i naša škola.

Cilj projekta je bio kontinuirani nastavak bavljenja tjelesnom aktivnošću učenika osnovnih škola u RH i za vrijeme ljetnih praznika. U tri tjedna odvijanja projekta, usmjerenost je bila na cjelokupni tjelesni, kognitivni, kreativni i emocionalni razvoj učenika u funkciji poboljšanja kvalitete života i odmicanja od mobitela i nekretanja.

Tjelesne aktivnosti su se odvijale u grupama do 40-ero učenika pod stručnim vodstvom kineziologa, a organizator je osigurao svakom učeniku voće, vodu, majicu i diplomu za sudjelovanje. Svakom učeniku za sudjelovanje u projektu bilo je potrebno izraditi iskaznicu HŠSS-a, a to je za sve učenike naše škole odradila uprava Škole.


Učenici su bili izuzetno zadovoljni provođenjem slobodnog vremena u sportskim aktivnostima, natjecateljskim poligonima i štafetnim igrama.

Voditeljice projekta: Suzana Bižanović i Dubravka Kostelac

Ravnateljica: Jasminka Devčić, prof.

Podijelite sadržaj
Play Video

Zaštitite se i uživajte u ljetu!

Za vrijeme trajanja velikih vrućina treba se pridržavati savjeta zdravstvenih ustanova Visoke temperature mogu potaknuti iscrpljenost i toplinski udar te mogu pogoršati postojeća stanja, poput

Podijelite sadržaj

Samo je jedan Tesla

Na današnji dan 1856. godine u Smiljanu rođen je Nikola Tesla, jedan od najvećih izumitelja u povijesti tehnološkog razvoja čovječanstva. Dana 20. listopada 1887. Nikola

Podijelite sadržaj
Play Video