Postavke
kolačića

STANOGRADNJA U Gospiću prezentacija POS-a

U svrhu informiranja zainteresirane javnosti za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje u Gradu Gospiću, dana 21. rujna 2023. godine, s početkom u 15:30 sati, u dvorani Kulturno-informativnog centra Gospić (Budačka 12),održat će se prezentacija Programa društveno poticane stanogradnje (POS). 

            Pogodnosti uvjeta Programa POS – a u odnosu na tržišne su prednosti vezane uz kreditnu liniju te prednosti vezane uz cijenu m² stana, stoga je cilj prezentacije zainteresiranima približiti  karakteristike Programa POS-a te koji je put do kupnje stana i useljenja u POS-ove stanove koji se planiraju graditi u Pazariškoj ulici  u Gospiću.

            Prezentaciju će održati Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) koja provodi Program POS-ate će, uz predstavnike Grada Gospića, zainteresirane građane upoznati s uvjetima kupnje stana iz navedenog Programa, kao i s uvjetima Javnog poziva Grada Gospića za podnošenje zahtjeva za kupnju stana po Programu društveno poticane stanogradnje radi utvrđivanja Liste reda prvenstva za kupnju POS-ovih stanova, koji je otvoren zaključno do 30. rujna 2023. godine.

            Podsjećamo da se cjeloviti  tekst Javnog poziva s pripadajućim obrascima zahtjeva i  popisom isprava i dokaza  koji se prilažu uz zahtjev nalazi na sljedećoj  poveznici:

JAVNI POZIV za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području Grada Gospića radi utvrđivanja Liste reda prvenstva

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video