Postavke
kolačića

STANOGRADNJA U Gospiću prezentacija POS-a

U svrhu informiranja zainteresirane javnosti za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje u Gradu Gospiću, dana 21. rujna 2023. godine, s početkom u 15:30 sati, u dvorani Kulturno-informativnog centra Gospić (Budačka 12),održat će se prezentacija Programa društveno poticane stanogradnje (POS). 

            Pogodnosti uvjeta Programa POS – a u odnosu na tržišne su prednosti vezane uz kreditnu liniju te prednosti vezane uz cijenu m² stana, stoga je cilj prezentacije zainteresiranima približiti  karakteristike Programa POS-a te koji je put do kupnje stana i useljenja u POS-ove stanove koji se planiraju graditi u Pazariškoj ulici  u Gospiću.

            Prezentaciju će održati Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) koja provodi Program POS-ate će, uz predstavnike Grada Gospića, zainteresirane građane upoznati s uvjetima kupnje stana iz navedenog Programa, kao i s uvjetima Javnog poziva Grada Gospića za podnošenje zahtjeva za kupnju stana po Programu društveno poticane stanogradnje radi utvrđivanja Liste reda prvenstva za kupnju POS-ovih stanova, koji je otvoren zaključno do 30. rujna 2023. godine.

            Podsjećamo da se cjeloviti  tekst Javnog poziva s pripadajućim obrascima zahtjeva i  popisom isprava i dokaza  koji se prilažu uz zahtjev nalazi na sljedećoj  poveznici:

JAVNI POZIV za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području Grada Gospića radi utvrđivanja Liste reda prvenstva

Podijelite sadržaj
Play Video

4. Večer folklora u Širokoj Kuli

Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo “Široka Kula” organizira 4. večer folklora u Širokoj Kuli koja će se održati u dvorištu Područne škole u subotu 13. srpnja s

Podijelite sadržaj
Play Video