Postavke
kolačića

Što rade bivši lokalni politički vlastodršci, Dabo prodaje klime, Kostelac plodi krave, a Milinović vadi tumore kao lubenice…….

Prošle su dvije i pol godine od kada su neki dugogodišnji lokalni politički vlastodršci sišli sa vlasti, točnije građani su ih na izborima smijenili. Od kada su pali na izborima izgubili su politički i drugu moć, nisu više zanimljivi javnosti, izgubili su javni utjecaj, politički i inu silu. Dokazali su da su zamjenjivi.

FRITAJA PRODAJE KLIME !

Nakon pada pola godine su primali visoke plaće na konto političkih funkcija, a nakon toga su okrenuli novu stranicu. Poraz im je teško pao i dan danas još žive da je to bio san. Tako bivši gradonačelnik Novalje Ante Dabo nakon pada na izborima nije otišao u svoju struku pravnika sa diplomom iz Republike Srpske nego je u poduzetničkoj zoni Čiponjac u Novalji pokrenuo biznis prodaje i ugradnje klima, kako mu biznis ide nije poznato, klime su uvijek tražene u hit otoku. Sjedi u gradskom vijeću Novalje kao oporba i vijećnik je u Skupštini Ličko senjske županije. Sa imenom Fritaje iz Novalje vezao se navodni politički angažman na idućim parlamentarnim izborima, u opciji nezavisne liste aktualnog župana Šibensko – kninske županije Marka Jelića.

KOSTELAC PLODI KRAVE !

Za razliku od Dabe, bivši gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac nakon što je pao na izborima vratio se svojoj struci – veterini, jer je vlasnik Veterinarske ambulante u Otočcu pa se vratio svojoj prvoj ljubavi oplodnji i cijepljenju stoke na području Gacke doline. Kostelac je rijetko pojavljuje u javnosti iako je oporbeni vijećnik u gradskom vijeću Otočca i vijećnik u Skupštini Ličko senjske županije. Politički je potrošen i bez političke perspektive. On je dokazao da je ubio kravu za kilogram mesa!.

MILINOVIĆ VADI TUMORE KAO LUBENICE !

Baš kao i Kostelac i bivši ličko senjski župan Darko Milinović nakon pada na lokalnim izborima vratio se struci – ginekologiji u Općoj bolnici Gospić. Godinama je zbog političkih funkcija svakodnevno u javnosti iskakao kao “iz paštete”, no od kada je izgubio Vlast i moć nestao je iz javnosti. Aktivan je na društvenim mrežama gdje promovira sebe i svoga psa, a mrvice pažnje javnosti skrene kada izvadi tumor kao lubenica nekoj ženi, tada na jedan dan postane zanimljiv nacionalnim medijima. Milinovića je pogodio silazak sa vlasti nakon 20 i više godina vladavine, i teško se miri da je politička prošlost. Predvodi oporbu u Skupštini županije, i tako donekle dokazuje da je politički živ. Dabo, Kostelac i Milinović su dokaz da bez političke moći i vlasti nisu više nikome zanimljivi, iako u njima tinja nada će se možda jednoga dana vratiti, iako je realnija opcija da su politički mrtvi i da su politička prošlost.

www.slobodnalika, čitaj, samo čitaj

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Župa Presvetog Trojstva Otočac

Tko se još nije uspio ispovijedit ovih dana, danas od 10.00 do 12.00 sati bit će prilika za ispovijed u našoj crkvi Presvetog Trojstva. Vidimo

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video