Što rade bivši lokalni politički vlastodršci, Dabo prodaje klime, Kostelac plodi krave, a Milinović vadi tumore kao lubenice…….

Prošle su dvije i pol godine od kada su neki dugogodišnji lokalni politički vlastodršci sišli sa vlasti, točnije građani su ih na izborima smijenili. Od kada su pali na izborima izgubili su politički i drugu moć, nisu više zanimljivi javnosti, izgubili su javni utjecaj, politički i inu silu. Dokazali su da su zamjenjivi.

FRITAJA PRODAJE KLIME !

Nakon pada pola godine su primali visoke plaće na konto političkih funkcija, a nakon toga su okrenuli novu stranicu. Poraz im je teško pao i dan danas još žive da je to bio san. Tako bivši gradonačelnik Novalje Ante Dabo nakon pada na izborima nije otišao u svoju struku pravnika sa diplomom iz Republike Srpske nego je u poduzetničkoj zoni Čiponjac u Novalji pokrenuo biznis prodaje i ugradnje klima, kako mu biznis ide nije poznato, klime su uvijek tražene u hit otoku. Sjedi u gradskom vijeću Novalje kao oporba i vijećnik je u Skupštini Ličko senjske županije. Sa imenom Fritaje iz Novalje vezao se navodni politički angažman na idućim parlamentarnim izborima, u opciji nezavisne liste aktualnog župana Šibensko – kninske županije Marka Jelića.

KOSTELAC PLODI KRAVE !

Za razliku od Dabe, bivši gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac nakon što je pao na izborima vratio se svojoj struci – veterini, jer je vlasnik Veterinarske ambulante u Otočcu pa se vratio svojoj prvoj ljubavi oplodnji i cijepljenju stoke na području Gacke doline. Kostelac je rijetko pojavljuje u javnosti iako je oporbeni vijećnik u gradskom vijeću Otočca i vijećnik u Skupštini Ličko senjske županije. Politički je potrošen i bez političke perspektive. On je dokazao da je ubio kravu za kilogram mesa!.

MILINOVIĆ VADI TUMORE KAO LUBENICE !

Baš kao i Kostelac i bivši ličko senjski župan Darko Milinović nakon pada na lokalnim izborima vratio se struci – ginekologiji u Općoj bolnici Gospić. Godinama je zbog političkih funkcija svakodnevno u javnosti iskakao kao “iz paštete”, no od kada je izgubio Vlast i moć nestao je iz javnosti. Aktivan je na društvenim mrežama gdje promovira sebe i svoga psa, a mrvice pažnje javnosti skrene kada izvadi tumor kao lubenica nekoj ženi, tada na jedan dan postane zanimljiv nacionalnim medijima. Milinovića je pogodio silazak sa vlasti nakon 20 i više godina vladavine, i teško se miri da je politička prošlost. Predvodi oporbu u Skupštini županije, i tako donekle dokazuje da je politički živ. Dabo, Kostelac i Milinović su dokaz da bez političke moći i vlasti nisu više nikome zanimljivi, iako u njima tinja nada će se možda jednoga dana vratiti, iako je realnija opcija da su politički mrtvi i da su politička prošlost.

www.slobodnalika, čitaj, samo čitaj

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video