STRAST Bivši župan opet na motoru !

Strast za motorima ne popušta bivšeg župana Darka Milinovića koji se na društvenim mrežama pohvalio svojom novom “pilom” koju je testirao nedavno na Grobniku.

Na istoj stazi u lipnju prošle godine bivši župan je pao s motora i slomio ključnu kost i zadobio kontuzije.

Milinović je tada bio nacionalna zvijezda jer su mediji pisali da je u zavoj uletio s brzinom većom od 200 kilometara na sat i prošao sa lakšim ozljedama, a već drugi dan se pojavio na poslu u županiji.

To nije bila prva nesreća na motoru koju je preživio Milinović. Prije tri godine također je na Grobniku jureći svojim Suzukijem, motorom od 200 konjskih snaga, izletio s trkaće staze. Tada je, također pri velikoj brzini, proklizao u zavoju. Iako se, kada je pao pri brzini od gotovo 200 kilometara na sat, kotrljao i prevrtao još 150 metara, prošao je samo s ozlijeđenim zapešćem koje mu je odmah operirano u bolnici u Lovranu. Nakon nesreća sa svojim motorima koje bivši župan narodnim rječnikom razbija i mijenja kao “cigan konje” mnogi su mislili da se “ohladio” od motora, no strast je ostala, jer Milinović nakon što je izgubio izbore posljednje vrijeme motor mijenjao biciklom.

Podijelite sadržaj