STRAST Bivši župan opet na motoru !

Strast za motorima ne popušta bivšeg župana Darka Milinovića koji se na društvenim mrežama pohvalio svojom novom “pilom” koju je testirao nedavno na Grobniku.

Na istoj stazi u lipnju prošle godine bivši župan je pao s motora i slomio ključnu kost i zadobio kontuzije.

Milinović je tada bio nacionalna zvijezda jer su mediji pisali da je u zavoj uletio s brzinom većom od 200 kilometara na sat i prošao sa lakšim ozljedama, a već drugi dan se pojavio na poslu u županiji.

To nije bila prva nesreća na motoru koju je preživio Milinović. Prije tri godine također je na Grobniku jureći svojim Suzukijem, motorom od 200 konjskih snaga, izletio s trkaće staze. Tada je, također pri velikoj brzini, proklizao u zavoju. Iako se, kada je pao pri brzini od gotovo 200 kilometara na sat, kotrljao i prevrtao još 150 metara, prošao je samo s ozlijeđenim zapešćem koje mu je odmah operirano u bolnici u Lovranu. Nakon nesreća sa svojim motorima koje bivši župan narodnim rječnikom razbija i mijenja kao “cigan konje” mnogi su mislili da se “ohladio” od motora, no strast je ostala, jer Milinović nakon što je izgubio izbore posljednje vrijeme motor mijenjao biciklom.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Gospić još čeka povjerenika

Gospić i dalje čeka Vladina povjerenika, koji će stajati na čelu glavnog ličkog grada do izvanrednih izbora za gradonačelnika. Povjerenika imenuje Ministarstvo uprave, a u

Podijelite sadržaj
Play Video