Studentice logopedije u Rijeci pokrenule projekt Logoped i ja by UNILOG

Studentice prve godine diplomskog sveučilišnog studija Logopedija u Rijeci Barbara Rukavina, Valentina Pavković, Mihaela Piršljin i Lucija Prce, u suradnji s mentoricom doc. dr. sc. Majom Kelić, pokrenule su projekt Logoped i ja by UNILOG. Projekt je usmjeren osvještavanju javnosti o logopediji kao znanosti i struci.

Zapratite ih na društvenim mrežama (FB/IN) gdje svaki tjedan objavljuju sadržaje kojima razbijaju mitove te educiraju javnost o komunikaciji, jezičnom i govornom razvoju, sluhu i slušanju te ostalim poremećajima kojima se logopedi bave.

Sadržaj je prvenstveno namijenjen roditeljima i korisnicima logopedskih usluga, ali i svima koji žele naučiti više o radu logopeda.

Za svaku pohvalu!

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Izletište Cvituša

Danas ćemo odraditi završne pripreme za vikend i urediti stazu do kraja kako bi vam osigurali što bolje iskustvo i odlično proveden vikend! Pratite nas

Podijelite sadržaj

Svjetski dan vlažnih staništa

Svjetski dan vlažnih staništa obilježava se 2. veljače kako bi se istaknula važnost vlažnih staništa, najugroženijih ekosustava na Zemlji. Konvencija potpisana 1971. obvezuje zemlje potpisnice

Podijelite sadržaj
Play Video