SUDJELUJ „Gravelman Perušić – into the wild“

Svi koji ste željni avanture, prirode i biciklizma ima te priliku za sudjelovanje na super zabavnoj i malo drugačijoj biciklističkoj utrki naziva „Gravelman Perušić – into the wild“ koja će se održati 11. srpnja 2021. (nedjelja).

Turistička zajednica općine Perušić u suradnji sa Sportsko-rekreativnom udrugom Segment 21 i podrškom Pećinskog parka Grabovača, osmislila je za vas vikend pun adrenalina i dobrih vibracija.

Prilika je to da dokažete da ste u formi, prilika za bijeg u prirodu! Povedite obitelj, prijatelje koji će Vas podržavati jer ni njima neće biti dosadno! Dok vi zadnjim atomima snage pokušavate doći do cilja, oni će razgledati spilju Samograd, obići poučne staze Pećinskog parka Grabovača, splavariti po rijeci Lici, obići Stari grad Perušić i Kosinjsku dolinu.

Lovci (chaseri) krenut će za vama s malim vremenskim odmakom i probat će doći u cilj prvi. Start i cilj utrke je Pećinski park Grabovača. Oni koji su željni dokazivanja i utrkivanja krenut će u utrku protiv lovaca i ne dozvoliti si da budu ulovljeni. Oni koji to nisu, pred njima je idealna ruta za uživanje u prirodnim ljepotama općine Perušić i ideja im je završiti utrku jer svi koji dođu u cilj postaju FINISHERI.

Na cilju spremno čekaju lokalni OPG-ovi, hladni napitci, dobra hrana i najslasniji kolačići napravljeni rukama Perušićkih domaćica. Svi žele biti na cilju, takvom cilju gdje se mirisi lokalnih delicija spajaju s mirisima ličkog bilja, temperatura postaje sve ugodnija, zrak svježiji i ostaje vrijeme za užitak u prekrasnoj ličkoj ljetnoj večeri.

Prijaviti se i saznati više o Gravelmanu možete na https://www.gravelman.cc/perusic/

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

OPG Bronzi Bee u srcu Gacke doline

Egipćani su bili poznati po svojoj stručnosti u pčelarenju i bili su prvi koji su razvili metode uzgoja pčela i proizvodnje meda. Tijekom vremena, pčelarstvo

Podijelite sadržaj
Play Video