Postavke
kolačića

Summer Opening Party & Koncert Severine  u Marini Novi u Novom Vinodolskom!

Kupi karte odnosno ulaznice za Summer opening Party & SEVERINA, 22.06.2024. u Plato – Marina Novi Vinodolski, Novi Vinodolski

Jedan od najiščekivanijih događaja ovog ljeta je upravo pred nama. U predivnu Marinu Novi u Novom Vinodolskom stiže naša velika regionalna zvijezda – Severina!

Nemojte propustiti priliku biti dijelom ovog spektakla koji će obilježiti početak ljetne sezone. Koncert Severine 22. lipnja bit će jedan od najtraženijih i najočekivanijih događaja ovog ljeta. Pripremite se za nevjerojatnu glazbu i nezaboravnu atmosferu!

Nakon nevjerojatnog nastupa Severine, zabava se nastavlja s pravim ljetnim partyjem koji će trajati do dugo u noć uz DJ-a koji će vas držati na nogama!

Kao što Severina kaže u svojoj pjesmi, ” Ovo će biti dobra noć, predosjećam“…a mi predosjećamo nezaboravnu zabavu i uzbuđenje koje nam donosi ova noć puna glazbe i zabave.

Dođite i uživajte s nama u dočeku ljeta i nevjerojatnoj glazbi.

ULAZNICE

🌟 Parter 🌟 (slobodno stajanje) Cijena karte po osobi 27,00 €

🌟 VIP Parter Zona 🌟 Cijena karte za 4 osobe je 280,00 € i uključuje stajaće stolove i paket pića iz ponude po izboru po dolasku.

🌟 VIP Exclusive Karte 🌟 VIP Exclusive karte će se prodavati direktno preko Marine Novi. Uključuju kombinirano stajaće/sjedeće stolove (ne garantiramo sjedenje), uključenu hranu i paket pića koji gosti odabiru iz ponude po dolasku. Cijena karte za stol za 4 osobe je 400,00 €. Sve informacije možete dobiti preko kontakt podataka tel: 051 569 180 ili mailom: info@marinanovi.hr

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video