Postavke
kolačića

Šutić rastočio Milinovića, natjerao ga da se ispriča Ernestu Petryu

Darku Milinoviću, županu na odlasku postao je noćna mora Branislav Šutić.

I iduću noć neće Milinović spavati zbog “kosinjskog mačka”, koji je postao velika i ogromna briga županu na odlasku.

Iako Milinović često zapinje u Šutića, od birtija, “kosinjski mačak”, rijetko kada odgovara, a kada mu dođe da odgovori, Milinović mora pet puta čitati i tri dana niti jede niti spava. Tako se danas Šutić malo poigrao sa Milinovićem, točnije loptao kada je objavio članak na portalu InDIREKTNO pod naslovom ŠTO SE DOGAĐA? Milinović vidno pogubljen na N1 rekao da mu je protukandidat preminuli Miroslav Petry!, sa kojim je doslovno pomeo pod i treba te ga pročitati da se uvjerite, zašto Milinović ludi na Šutića, a kako i ne bi, kada ga je natjerao da se Javno ispriča svome protukandidatu Ernestu Petriju.

To se ne događa svaki dan da se Milinović nekome javno ispričava, posebno u vrijeme kampanje kada Milinović vodi borbu za političko preživljavanje.

ŠUTIĆ NATJERAO MILINOVIĆA DA SE POČME ISPRIČAVATI

Od kada je izašao članak, Milinović je podivljao, pa je pola dana smišljao što će odgovoriti, no Članak koji je objavio Šutić o Milinoviću i članak koji je Milinović objavio o Šutiću su dva intelektualna svijeta, neusporedivo i sa iznošenjem činjenica. Po odgovoru Milinovića vide se da ga je Šutić dobro rastresao argumentima i ništa nije demantirao, tako da je Milinović pisao odgovor iz očaja, a natjerao ga je prvi puta da se Milinović uopće nekome javno ispriča, svome protukandidatu za župana Ernestu Petriju, što je još više izludilo Milinovića, koji je krenuo na Šutića, agresivno i prijetnjama da će nešto novo objavljivati, što je početak nemoći i miriše na udbaška posla.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video