Postavke
kolačića

Sve je spremno za automobilistički spektakl na bivšem vojnom aerodromu Željava BALKAN’S FINEST COMPETITION

Svoju ulaznicu za Balkan‘s Finest Competition kupite ovdje.

Na bivšem vojnom aerodromu Željava 24. i 25. rujna 2022. godine održat će se Street race (utrke ubrzanja), Croatian drift Challenge, DB drag natjecanje, auto tuning style show, te izložba luksuznih i rijetkih automobila, a sve pod nazivom BALKAN’S FINEST COMPETITION. Event će se održati na atraktivnoj lokaciji bivšeg vojnog aerodroma Željava, ujedno i najvećeg podzemnog aerodroma, te nekadašnje baze Jugoslavenske narodne armije.

Aerodrom se nalazi na granici Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Cilj manifestacije je promocija automobilizma u regiji i svih posebnosti Like i ličkog kraja, a gdje će posjetitelji osim u bogatom automobilističkom programu. Gledatelji i posjetitelji će moći uživati i u raznovrsnoj turističkoj ponudi obogaćenoj raznim tematskim događajima kao što su gastronomija, izložba autohtonih ličkih proizvoda, prirodne ljepote i ostalo.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uskršnji doručak u Novalji!

Dobrodošli na naš tradicionalni 22. po redu Uskršnji doručak u Novalji! Bogata blagdanska trpeza i koncert grupe Cambi čekaju vas na sunčanom Trgu Bazilike! Ponedjeljak,

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video