SVETI NIKOLA Dožupanica sa darovima posjetila bolnicu u Gospiću

Prigodom blagdana Sv. Nikole, zaštitnika djece, zamjenica župana Jasna Orešković Brkljačić posjetila je Dječji odjel Opće bolnice Gospić te u pratnji ravnateljice Sandre Čubelić darivala djecu smještenu na ovom bolničkom odjelu. Susretu sa zamjenicom župana prisustvovali su i zamjenik ravnateljice bolnice Petar Radošević, pedijatrijska doktorica Linda Hibravi Kosić, glavna sestra odjela Manda Pavičić Naglić, glavna sestra bolnice Mara Stilinović te ostale zdravstvene djelatnice.

Ovom prigodom zamjenica župana izjavila je: “Djeca su ta koja se najviše raduju nadolazećim blagdanima i darovima. Želim da im dani u bolnici budu što ugodniji i ljepši, da što prije ozdrave i vrate se svojim kućama. Veliko hvala svim sestrama i liječnicima što se brinu za naše najmlađe pacijente.”

Ravnateljica OB Gospić zahvalila je Ličko-senjskoj županiji na darovima te dodatno istaknula: “Narod koji vodi brigu o djeci pametan je i mudar narod. Ovi darovi mališanima puno znače u trenucima kad su odvojeni od svojih obitelji te će uslijed ovakvih gesti dane privedene na bolničkom liječenju ponijeti u lijepoj uspomeni svojim kućama.”

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video