Postavke
kolačića

Svi se pitaju tko je Gospićanka koja napisala pismo POKUPLJENI GRAD koga je pročitalo tisuće ljudi

Svi se pitaju tko je Gospićanka koja je napisala zanimljivo pismo POKUPLJENI GRAD koga je pročitalo na tisuće ljudi. Ako niste evo što piše .

PISMO JEDNE GOSPIĆANKE – Pokupljeni grad„… ja ću pokupit ove od 40-te a, ti Ico pokupi ove napušene do 40-te…“

Baš kako sam i mislila da će izaći pravi prikriveni moto zadnji izbora, samo se evo iznenadi brzinom osvještavanja, pa pitam vas ostale moje sugrađane a i samu sebe… esmo li pukli svi ka kokica u padeli, il je Gospić šaptom pao. Od nepokorenog posta „pokupljeni“ grad bivšeg kauboja i pridruženih jahača apokalipse. Navečer u nedjelju na izjavi za tv kaže kandidat na izborima „…nisam ja osta u Zagrebu, a mogao sam…nego sam se eto vratio u Gospić…“ e sigurno da je tako, a svi mi napušeni mislimo da je to baš tako bilo. Malo sutra, ili bolje rečeno prekosutra, kad gubiš političku poziciju onda bajo moj nestaješ, a u Zagrebu eto nema mladi sposobni stručnjaka i specijalista, nego eto baš neko treba istrošenu političku ličnost, kojoj ego preskočio i najviši vrh Velebita.

2024. godina ne treba više ovakve tipove koji se za vrijeme izjave za tv ljuljaju od alkohola, koji imaju samo demagogiju… vremena su se promijenila, traže druge načine rada. Kome još uspilo da kampanju vodi iz doktorske kute, da snima videa za vrijeme radnog vremena, da snima operirane bake i sestre po bolnici… pa di je to rukovodstvo bolnice koja to sebi nesmi dozvoliti. Pa što bi bilo da se neki vrhunski kirurug nekog KBC-a javlja na društvene mreže iz bolesničke sobe, da grli pacijenta i govori … evo ugradi ja baki srce i jetru… pa će ona glasati za me… ja sam njen spaistelj, a njena familija moj vječni dužnik. Još bi i razumila da je to privatna klinika al da se to radi iz državne bolnice, e to nemore shvatiti niko normalan, možda jednino ako si napušen.

Ko to od nas smije na radnom mjestu snimati video za društvene mreže, tko snima slavlje rođendana, pa to ne postoji više. Tako ne funkcionira niti jedna ustanova osim eto kod nas u Gospiću. A najjadniji je onaj detalj koji uši para o obrani Gospića i ratu, e brajo moj, pravi ratnici šute i gledaju te kako se raspričavaš, ne snimaju videa sa bivši položaja gdje su svoju krv proljevali.

Ima i HDZ grešaka i lošijih poteza, al dragi moji sugrađani, valja ne shvaćate da opet upadamo u stare mreže podijeljenog i sada po najnovijem „napušenog“ grada u kojem ni centa neće nitko uložit ni investirat dok mu je kandidat za gradonačelnika osoba koja svoje sugrađane netom operirane, vata lasom po bolnici i koja svoje sugrađane naziva napušenima. Sjećate se kako ono bila priča o autobusu i revoluciji koja je završila zaključkom „Sam pao, sam se ubio“… eto gledamo nastavak.

I nemojte onda kukati dragi moji sugrađani i nabrajat među sobom, e sin mi mora za Zagreb nema ovdje mjesta za radit ni za živit… kako ste glasali tako će nam bit.

A je vas Dado izvalja je… bez projekta, bez plana, bez programa, bez cilja, laso u ruke i pokupi sebi slavu. A 2024. je i ne spominje više kartu više ta Liku koju ke ostavio pometenu, a još ne shvaćate da više nema mjesta takvima. Treba raditi, raditi i raditi, a ne snimati videa i objave za društvene mreže, za vrijeme radnog vremena iz državne bolnice. Oslobodi nezavedi, kako reče baba iz Vuka samotnjaka!

Vaša Gospićanka, javlja se od kuće, ne s posla.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video