Postavke
kolačića

Švica je sutra epicentar nogometa

Program povodom proslave švičkog zaštitnika sv. Ivana Krstitelja 24. lipnja 2024. godine je zaista šarolik i vrijedi posjetiti Švicu narednih dana. Sutra, nedjelja 23. lipnja je svakako važan dan i prvi malonogometni turnir, a u ponedjeljak sveta misa i nastavak druženja. Sadržajno i nešto što treba svakako posjetiti i vidjeti.

Zbilja se radilo puno, volonterskim duhom i iz srca i hvala svima koji su pridonijeli svatko na svoj način i koliko je mogao.

INFO letak je zajednički doprinos Nade Rogić i Viktorija Cvitković. Letak će vas provesti Švicom, svim njenim ljepotama, a ako ste u međuvremenu i zaboravili da te ljepote i vrijednosti postoje, slikom i riječju vas ovim putem podsjećamo.

Letak će biti prigodno i tiskan kao podsjetnik na Švicu, njenu bogatu prošlost i bezvremenske krajolike.

Znamo što nam fali. Modrozelena rijeka, njena svježina u ljetnim danima, njen žubor pred spavanje i njena snaga da nas održi. Ali mi vjerujemo da ona može poteći i ostati, ali samo ako svi skupa to zaželimo i potrudimo se.

Samo radom stvaraju se velika djela, a najbolji primjer za to nam je naše novo igralište, koje je postalo svakodnevno okupljalište djece i mladih.

Hvala ukoliko pročitate, a ako nas posjetite sutra u Švici dobiti će te svoj primjerak.

Hvala svima koji su slali fotografije i sudjelovali, posebno Viktoriji na pomoći oko tekstova i istraživanja.

Tekst: Nada Rogić i Viktorija Cvitković, 2024.

Podijelite sadržaj
Play Video

Ukrajinka Taja i sladoled !

Vihor rata raselio je po svijetu mnoge Ukrajince. Dosta ih je našlo svoj “drugi doma” i u Lici. U Gospiću smo u poznatoj slastičarnici Specijal

Podijelite sadržaj
Play Video