Postavke
kolačića

TAJNA Kakva će pitanja postavljati politički “mrtvaci”, biti će to pitanja dokle se stiglo sa istragama o kriminalu !

Nakon dugog toplog ljeta na Velebitu se skupila skupina političkih mrtvaca na kako su nazvali svoje druženje team building.

DOKLE SE STIGLO SA ISTRAGAMA O KRIMINALU ?

I dok su mnogi mislili da su slike tamburaša, gemišta, političke janjetine,laganja, razdora,podjela, reketarenja, provizija, daleka, daleka prošlost, ružne uspomene, opet stare slike koje truju lokalni prostor.

Uz gemište, zaključeno je da će nakon svega početi postavljati pitanja.

Mnogi se pitaju kakva će to pitanja postavljati politički mrtvaci.

Hoće li primjerice politički mrtvaci postavljati pitanja dokle se stiglo sa istragama o kriminalu, dokle se stiglo sa istragama oko kriminala u Otočcu, Gospiću, Novalji, domovima, cestama, dokle se došlo sa istragom, kako je primjerice bivši gradonačelnik Novalje kupio diplomu u Republici Srpskoj i što je sa prijavama institucijama o kriminalu u Novalji ili postaviti pitanje institucijama kako u Gospiću može obična žarulja koštati kao drago kamenje, i niz drugih pitanja, jer poznato je da Lika bila godinama poligon za veliki kriminal, točnije pranje javnog novca. Zato je ” team building “političkih mrtvaca na Velebitu dobar iz više razloga, pa i to da se probude institucije, jer vrijedno je posjetiti da su politički “mrtvaci” izgubili izbore i zbog umiješanosti u kriminal.

Podijelite sadržaj

Uvijek radno u Općini Brinje

Prvi dani proljeća u Općini Brinje započeli su s radovima na više lokacija. Posebno nas vesele započeti radovi na dječjem vrtiću „Tratinčica“. Radi se o

Podijelite sadržaj

Nina Badrić u Zadru 11. svibnja 2024.

Uživajte u nezaboravnom glazbenom doživljaju jer jedna od najvećih glazbenih ikona regije, Nina Badrić, dolazi u zadarski Arsenal! U subotu, 11. svibnja 2024., Arsenal će

Podijelite sadržaj
Play Video