TAJNA Kakva će pitanja postavljati politički “mrtvaci”, biti će to pitanja dokle se stiglo sa istragama o kriminalu !

Nakon dugog toplog ljeta na Velebitu se skupila skupina političkih mrtvaca na kako su nazvali svoje druženje team building.

DOKLE SE STIGLO SA ISTRAGAMA O KRIMINALU ?

I dok su mnogi mislili da su slike tamburaša, gemišta, političke janjetine,laganja, razdora,podjela, reketarenja, provizija, daleka, daleka prošlost, ružne uspomene, opet stare slike koje truju lokalni prostor.

Uz gemište, zaključeno je da će nakon svega početi postavljati pitanja.

Mnogi se pitaju kakva će to pitanja postavljati politički mrtvaci.

Hoće li primjerice politički mrtvaci postavljati pitanja dokle se stiglo sa istragama o kriminalu, dokle se stiglo sa istragama oko kriminala u Otočcu, Gospiću, Novalji, domovima, cestama, dokle se došlo sa istragom, kako je primjerice bivši gradonačelnik Novalje kupio diplomu u Republici Srpskoj i što je sa prijavama institucijama o kriminalu u Novalji ili postaviti pitanje institucijama kako u Gospiću može obična žarulja koštati kao drago kamenje, i niz drugih pitanja, jer poznato je da Lika bila godinama poligon za veliki kriminal, točnije pranje javnog novca. Zato je ” team building “političkih mrtvaca na Velebitu dobar iz više razloga, pa i to da se probude institucije, jer vrijedno je posjetiti da su politički “mrtvaci” izgubili izbore i zbog umiješanosti u kriminal.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Popularni Vigor u petak u Karlobagu

Povodom 30.godina općine Karlobag 03.prosinca koncert će u Karlobagu održati jedan od najpopularnijih glazbenih sastava grupa Vigor. Općina Karlobag tako sve želi počastiti koncertom. Podijelite

Podijelite sadržaj

Doboš torta

Doboš torta, poznatija kao dobošica, tradicionalno se pravi za velike svečanosti i blagdane. Recept je star više od 150 godina, a priprema se od ranih

Podijelite sadržaj
Play Video