Postavke
kolačića

TEŠKA PROŠLOST : Bivši gradonačelnik Gospić cijeli je mandat bio izložen reketu, kasnije je pobjegao u Irsku

Petar Pjer Krmpotić većinom glasova građana Gospića 2013.godine je tijesno izabran za gradonačelnika Gospića, 2017.godine ponovno se kandidirao, ali nije uspio potvrditi još jedan mandat.

U PAKLU POLITIČKOG REKETA

Cijeli svoj mandat gradonačelnika Gospića Krmpotić je proveo u političkom reketu, što se u domaćem narodu kaže da mu je netko drugi nosio glavu!.

Najbolji dokaz je famozni Ugovor koji je u mandatu sklopio za održavanje javne rasvjete u Gospiću što je posljednjih dana uzburkalo nacionalnu javnost i institucije koje se bave istraživanjem organiziranog kriminala.

Naime, nedavno se otkrilo da je bivši gradonačelnik Gospića pristao sklopiti poslovni Ugovor očigledno štetan za grad u kome je obične žarulje, koje stoje ne više od 70 kuna, prodavane gradu Gospiću po cijeni od 176 do nevjerojatnih 517 kuna , ili Prigušnice, točnije naprava kojom se regulira jačina struje, koje inače koštaju 50-ak kuna, Gospić je plaćao 177 do čak 507 kuna.

Za bivšeg gradonačelnika Gospića oni koji ga bolje poznaju tvrde da se radi o vrlo inteligentnoj osobi, koja nije bila sklona kriminalu, uzimanju provizija, pa mnogi tvrde da se radilo u svojevrsnom reketu koji je pokrivao Javni natječaj i sugovornici tvrde da se zna tko je Nalagodavac da se uzimaju žarulje po cijeni “dragog kamenja”.

NAKON ŽARULJA U IRSKU

Nije Krmpotiću bio samo jedini Ugovor za održavanje javne rasvjete u Gospiću, ima ih u mandatu od četiri godine još puno od kojih je većina sklopljena mnogi sumnjaju putem Javnog natječaja po naredbi, pa se godinama u javnosti u Gospiću stvarala slika o bivšem gradonačelniku Gospića da je dobar, ali nije svoj i da se vozi na tuđim kolima.

Na lokalnim izborima 2017.godine Krmpotić dobrim dijelom nije dobio još jedan mandat građana jer se “vozio na tuđim kolima”, a kasnije je morao uz sve svoje poštenje i ruke bez provizija pobjeći u Irsku kao niti jedan bivši gradonačelnik u Hrvatskoj što su pisali svi mediji.

Dug je popis stvari za koje se može u javnom djelovanju bivšeg gradonačelnika Gospića staviti u kategoriju “reketa”.

Podijelite sadržaj
Play Video

Švica je sutra epicentar nogometa

Program povodom proslave švičkog zaštitnika sv. Ivana Krstitelja 24. lipnja 2024. godine je zaista šarolik i vrijedi posjetiti Švicu narednih dana. Sutra, nedjelja 23. lipnja

Podijelite sadržaj

Ukrajinka Taja i sladoled !

Vihor rata raselio je po svijetu mnoge Ukrajince. Dosta ih je našlo svoj “drugi doma” i u Lici. U Gospiću smo u poznatoj slastičarnici Specijal

Podijelite sadržaj
Play Video