Postavke
kolačića

Tko je županijski vozač koji odrađuje prljave poslove za Milinovića, vozi, lijepi i igra nogomet…..

Ivica Mraović, službeni vozač župana u Ličko senjskoj županiji jedan je od onih koga iskorištava župan Darko Milinović. Tko je Mraović ?. Od kada postoji Ličko senjska županija preko HDZ-a radi kao vozač župana.Stari je županijski uhljebari. Svi župani koji su bili Mraović ih je vozio, oni su prolazili, on je ostao, jer je imao člansku iskaznicu HDZ-a , pa u županiji Mraovića bije glas da kada nema župana da on glumi da je župan,a po ponašanju tko ne zna što radi ocjenio bi da je neki zaštitar, koji je zbog svoga ponašanja omiljen među zaposlenicima županije. I supruga mu je zaposlena u kabinetu župana kao tajnica. Mraovića bije glas kao povjerljiva vozača koji će odraditi ono što mu se naredi, pa tako nedavno Župan mu je naredio da u središnjicu HDZ-a u Zagreb odnese službenim automobilom županije spisak HDZ-ovaca koji su odlučili izaći iz HDZ-a i preći u stranku njegova šefa.

U NOGOMETNOJ MOMČADI ŽUPANA

Na spisku se našlo i njegovo ime, jer kako bi to izgledalo da Mraović ostane u HDZ-u preko koga je davno dobio posao. Mraovićevo ime veže se i u sam osnutak stranke Lipo gdje je ušao u Incijativni odbor stranke, kao i većina zaposlenika županije.Kada ne vozi onda igra nogomet u županovoj momčadi, a već ima dosta prakse za poštu, pa čak i ljepljenje plakata. Nošenjem stranačkih spiskova službenim automobilom županije za vrijeme radnog vremena, Mraović je nanio štetu službenoj profesiji vozača što očito nije prvi puta, pa se nakon otkrića boji da bi mogao ostati bez posla.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Župa Presvetog Trojstva Otočac

Tko se još nije uspio ispovijedit ovih dana, danas od 10.00 do 12.00 sati bit će prilika za ispovijed u našoj crkvi Presvetog Trojstva. Vidimo

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video