Postavke
kolačića

TKO TO TAMO PEVA U STAROM AUTOBUSU Kako je poslijeratni lički politički profiter od “političke” udavače postao “politički mrtvac”

U kampanju za skorašnje parlamentarne izbore išao je sa skoro 10 000 tisuća glasova koje je na posljednjim lokalnim izborima dobio na svoje “ime” u Ličko senjskoj županiji, kada je se kandidirao za ličko senjskog župana i izgubio.

Išao je sa tim tisućama, kao poželjna politička udavača malim strankama. Nekoliko dana prije predavanja lista nema ga niti na jednoj listi, i to je Darko Milinović koji je u svome stilu pokušao prodati sebe da kao poznatiji politički mrtvac, uskrsne baš na Uskrs, ali nije ispio.

Ostalo mu je jedino do petka da sa svojom strankom LIPO sam ide na izbore u 7.izbornoj jedinici, što je gotovo nemoguća misija, jer problem je sada kako skupiti obične potpise za kandidaturu. Sada se potvrđuje da je priča od 10 000 glasova spala na autobus birača. Posljednjem predsjedniku Titove omladine u Gospiću i poslijeratnom ličkom političkom profiteru treba priznati da je bio nekad Orao, ali da danas nakon svega želi spavati sa kokošima.

www.slobodnalika.com, čitaj samo čitaj

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

U Udbini otvoren Srpski kulturni centar

SRPSKO narodno vijeće (SNV) svečano je otvorilo Srpski kulturni centar (SKC) Udbina, centralnu kulturnu (manjinsku) instituciju za taj dio Like, jedan od 40-tak sličnih projekata

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video