Postavke
kolačića

Tko u Gospiću želi povratak Sanaderovih vremena ?

Kada su prije sedam godina građani Gospića napravili građanski politički puč i sa vlasti teškom mukom skinuli Sanaderovu političku guberniju bila je poruka da se zaustavi grabež gradskog proračuna i novca naroda.

Ako se Gospić nije razvio cijelom dinamikom obećanja barem se uspio zaključati gradski bankomat koji su koristili samo odabrani i napravljen je sustav transparentnog trošenja gradskog novca.

U Gospiću se tako već godinama ne troše silni novci za održavanje javne rasvjete, kićenje grada za blagdane, i slične stavke jer šapu sa gradske blagajne makla je Sanaderova politička gubernija. Sedam godina poslije oživjela je u Gospiću “ideja” povratka Sanaderovih mračnih vremena.

Može li se to dogoditi vidjeti će se nadolazeće nedjelje kada građani Gospića glasovanjem za novog gradonačelnika odlučuju, jeli Gospić za povratak kriminala i starih vremena kojih se mnogi ne žele sjećati i onih koji bi ih rado vratili.

I dok jedni kažu da će prije Sanader u Lepoglavi uzgojiti banane nego će se vratiti vremena kada je u Gospiću sve mirisalo na kriminal, neki žive u nadi da će se Gospić vratiti u stara vremena kada su se iz gradske sportske dvorane tjerala djeca i sportaši da bi se održavala privatna svadba.

Igra je to sa vatrom i budućnosti grada koji je otišao daleko u demokraciji i slobodi građana koji će znati iz iskustva odbrati što je za Grad najbolje.

FOTO : ARHIVA PORTALA – Najveći politički kriminalac Ivo Sanader u Gospiću

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video