TO JE TREBALO I Pevex dolazi u Gospić

Nastavlja se odlična ulagačka klima trgovačkih centara u Gospić. Trgovački lanac Pevex d.d. uskoro planira početi graditi svoj prodajni centar u Gospiću. Na gotovo 18.000 četvornih metara zemljišta koje je kompanija kupila, u planu je izgradnja trgovačkog prostora te pripadajućih infrastrukturnih sadržaja nužnih za funkcioniranje prodajnog centra poput prometnice i parkirališta, priopćila je Ličko senjska županija koja je posljednjih godina širom otvorila vrata ulagačima.

Prodajni centar Pevex u Gospiću kupcima će osiguravati sve što im je potrebno za dom, vrt ili hobi, uz neizostavnu ponudu robe široke potrošnje.

Baš kao i svi prodajni centri koji su u kompanijskom vlasništvu bit će suvremeno opremljen, energetski efikasan i potpuno prilagođen zahtjevima kupaca.

“Nastavljamo započeti investicijski ciklus te kontinuirano širenje prodajne mreže. Izuzetno mi je drago da dolazimo u Liku čime zaokružujemo pokrivenost našim prodajnim centrima svih hrvatskih regija. No, prostora za daljnje širenje u Hrvatskoj još ima i pred nama je puno posla”, ističe predsjednik Uprave Pevexa Krešimir Bubalo.

PEVEX NA ULAZU U GOSPIĆ

Pevex Gospić nalazit će se na raskrižju prometnice Gospić – Lički Osik s prometnicom koja vodi prema naplatnoj postaji autoceste A1 Zagreb – Split, a isti će od strane investitora u narednim danima biti predstavljen i u prostorijama Ličko-senjske županije.

Dolazak Pevexa u Gospić dio je investicijskog ciklusa koji uključuje 40 prodajnih centara diljem Hrvatske, a nakon čega slijedi iskorak na inozemna tržišta. Podsjetimo, kompanija u sklopu najavljenog velikog investicijskog ciklusa ove godine planira otvoriti logističko distributivni centar u Zagrebu na Jankomiru, čiji su radovi u tijeku i napreduju željenom dinamikom. Osim toga, u 2024. godini planirano je otvorenje i prodajnih centara u Poreču te Zaboku.

Pevex trenutačno ima 29 prodajnih centara u 25 hrvatskih gradova.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Gospić još čeka povjerenika

Gospić i dalje čeka Vladina povjerenika, koji će stajati na čelu glavnog ličkog grada do izvanrednih izbora za gradonačelnika. Povjerenika imenuje Ministarstvo uprave, a u

Podijelite sadržaj
Play Video