Postavke
kolačića

Tomo Medved nositelj HDZ-ove liste u 7.izbornoj jedinici iz Karlovca : ne borimo se protiv oporbe da bi nekog mrzili, nego što želimo našem narodu uspjeh

Potpredsjednik Vlade RH i ministar hrvatskih branitelja te budući nositelj liste HDZ-a na izborima za Hrvatski sabor u VII. Izbornoj jedinici Tomo Medved rekao je u Karlovcu na velikom stranačkom skupu da je Tuđman “prepoznao ključni trenutak u našoj povijesti i s hrvatskim braniteljima omogućio slobodu te postavio temelje Republike Hrvatske”, a danas oni “predvođeni predsjednikom HDZ-a i Vlade RH Andrejem Plenkovićem na tim temeljima demokršćanstva, domoljublja, državotvornosti i obiteljskim vrijednostima” ostvaruju sve strateške ciljeve i “odlučno” odgovaraju “na sve izazove sadašnjosti”.

– Hrvatska demokratska zajednica je pozicionirana upravo tamo gdje ju je zamislio naš prvi predsjednik i utemeljitelj, istaknuo je Medved.

Naveo je da se snaži Hrvatska vojska, a policija usavršava i da će nastaviti čuvati hrvatsku granicu uslijed migrantske krize.

– Dokazana je nesposobnost bezidejne oporbe, a mi smo u svim ovim godinama dokazali kako HDZ zna, hoće i može”, rekao je Medved i poručio: “Nikad nemojte ustuknuti niti koraka kada čujete te grozote koje se upućuju ka HDZ-u, one su samo uslijed izostanka konkretnih programa. U razdoblju pred nama zajedničkim naporom još više treba doprinijeti HDZ-u i našem uspjehu. Vojnik se ne bori zbog mržnje prema neprijatelju, nego zbog ljubavi spram onih koje čuva. Ne borimo se protiv oporbe zato što bismo nekoga mrzili, nego zato što želimo našem narodu uspjeh”.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video