Top parfemi s notom vanilije

Odabir parfema je duboko osoban; može pobuditi određena sjećanja, izazvati osjećaj ugode ili nostalgije, pa čak i pomoći da izrazite svoju autentičnost. Osim toga, parfemi mogu mirisati sasvim drugačije na različitim tipovima kože, što pronalaženje najboljeg parfema čini posebnim iskustvom.

Vanilija kao okus od davnina je simbol za nešto jednolično i bezukusno, isto tako – vanilija je simbol klasike i jednostavnosti. Novi parfem Tom Forda Vanilla Sex!

Prada Les Infusions: Vanille Uniseks parfemska voda Prada Les Infusions: Vanille savršeno pristaje i ženama i muškarcima. Vrsta mirisa je cvjetni, drvenasti, a srce parfema čini nježna, ali snažna vanilija. 

Armani Sì: Ovaj talijanski parfem nosi slatke note crnog ribiza, za savršeni užitak pobrinut će se drvenaste note ambroksana, pačuli i topla vanilija iz baze parfema. Armani je od početka simbol elegancije, a ova vanilija jednostavno je neodoljiva!

Burberry Goddess

Ako ste opsjednuti vanilijom ovo je parfem za vas. Topli i slatki miris, tri note vanilije – infuzija vanilije, kavijar od vanilije i absolut vanilije – čine ga idealnim parfemom za jesen i zimu bilo da ga nosite samostalno ili kao bazu za nanošenje slojeva drugih mirisa.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video