Postavke
kolačića

TOP VIJEST Gospiću 6 milijuna kuna europskog novca za dogradnju dječjeg vrtića Pahuljica

Gradu Gospiću uspješno je prošao još jedan infrastrukturni projekt i povukao 6 milijuna kuna europskih sredstava za dogradnju  i  opremanje Dječjeg vrtića „Pahuljica“ u Gospiću, a sve u okviru nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026.

Projekt je uspješno prošao fazu procjene projektnih prijedloga u postupku dodjele bespovratnih sredstava, a službenici Gradske uprave su još jednom pokazali stručnost i znanje u uspješnom privlačenju EU sredstava.

  • PET NOVIH DNEVNIH BORAVAKA


Za realizaciju projekta Gradu Gospiću  bit će dodijeljeno 6.120.000,00 kn bespovratnih sredstava iz kojih će se financirati dogradnja i opremanje još pet novih dnevnih boravka te se na taj način riješiti problem neupisane djece na području grada.

„Vjerujemo da ćemo time olakšati roditeljima, i stvoriti bolje uvjete za razvoj djece kroz programe predškolskog odgoja i obrazovanja. Posebno nas raduje što je ovo još jedna potvrda da stručne službe Grada Gospića prate sve natječaje, pišu projektne prijave i povlače raspoloživa sredstva iz EU i nacionalnih fondova“ – istaknula je zamjenica gradonačelnika Kristina Prša te dodala da će Grad Gospić i dalje osmišljavati i provoditi projekte uz maksimalno korištenje EU fondova te aplicirati na one natječaje koji doprinose razvoju cjelokupne zajednice.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video