TRUDOM I ODLIČNIM USPJEHOM DO PRIJENOSNOG RAČUNALA

Izv. prof. dr. sc. Kristijan Tomljanović i doc. dr. sc. Andreja Đuka, predstavnici Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije, uljepšali su praznični prosinac Renatu Jurkoviću, učeniku zanimanja šumarski tehničar, najbolje rangiranom učeniku na upisima u srednju školu za zanimanje.

godnu dobrodošlicu predstavnicima poželjela je ravnateljica, uz prisutnost pedagoginje i nastavnika šumarske grupe predmeta, ali i maturanata kojima je predavanje bilo namijenjeno. Naime, maturanti su uz prezentaciju upoznali fakultet i studijske programe te iz prve ruke saznali što sve oni nude i kako izgleda studiranje na jednom od najstarijih fakulteta u Hrvatskoj. Podijeljeni su im promotivni letci sa svim dostupnim informacijama koje bi ih mogle zanimati. Uz upoznavanje maturanata sa studijskim programima, ove je godine Fakultet šumarstva i drvne tehnologije odlučio dodatno motivirati i nagraditi prijenosnim računalom najbolje rangiranog učenika naše Škole na upisima za zanimanje šumarski tehničar. Riječ je o Renatu Jurkoviću koji je s oduševljenjem primio nagradu za trud i odličan uspjeh koji je postigao u osnovnoj školi, a zasigurno će mu biti poticaj za bolje učenje tijekom srednjoškolskog obrazovanja.

Ovaj potez našeg dugogodišnjeg suradnika neka bude vjetar u leđa i svim osnovnoškolcima da se trude i budu uspješni jer se upravo među njima krije budući najbolje rangirani šumarski tehničar naše Škole. Zato ako si zainteresiran za prirodu i šumu te imaš osjećaj za uređivanje i zaštitu čovjekova okoliša, upiši ovaj obrazovni program!

Izvor: Gorana Mandarić, 2023.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video