Postavke
kolačića

U 3. mandatu podići ćemo prosječnu plaću na najmanje 1.600 € , a onu minimalnu na – 1.250 €!

HDZ će idućeg tjedna predstaviti Izborni program ZaSveIzazove. Veselimo se kampanji, koju ćemo temeljiti na dosadašnjim postignućima, ali i jasnoj viziji rasta i razvoja Hrvatske u idućem mandatu.

Među ostalim, prosječnu neto plaću povećat ćemo na najmanje 1.600 €, a bruto minimalac na 1.250 €. Sada je 840 €. A prisjetimo se, za vrijeme SDP-ove vlasti minimalna plaća iznosila je 414 €. Osim toga, podići ćemo stupanj razvijenosti Hrvatske na 80% EU prosjeka. Ne zaboravimo da smo početkom 2016. bili na 62%.

Milanović? Nije to na nama, neka se Ustavni sud Hrvatske i DIP očituju o njegovome daljnjem bezakonju. Mi se kao odgovorna i ozbiljna stranka u izbornom procesu ponašamo u skladu sa zakonom, pravilima i dobrim običajima, a kao pouzdana Vlada radimo na dobrobit građana i gospodarstva, ono za što smo i dobili povjerenje naroda. Mogu samo poručiti da Milanović neće biti premijer. Bit ću to ja u 3. mandatu zaredom. SDP-u neće pomoći ni nova podmetanja – da je gđa Kolinda Grabar-Kitarović 2015. kao predsjednica Hrvatske „sudjelovala na predizbornim skupovima HDZ-a“.

Idemo po treći mandat!

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uskršnji doručak u Novalji!

Dobrodošli na naš tradicionalni 22. po redu Uskršnji doručak u Novalji! Bogata blagdanska trpeza i koncert grupe Cambi čekaju vas na sunčanom Trgu Bazilike! Ponedjeljak,

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video