Postavke
kolačića

U Antunoviću Milinovićevo lice očajnika

Nakon što je Visoki časni sud HDZ-a jednoglasno odlučio da je Darko Milinović izbačen iz stranke, Milinović je iz Zagreba odnosno Hotela Antunović dana 6. rujna 2018. god. održao tiskovnu konferenciju na kojoj je izrekao niz netočnih informacija, a među ostalim je rekao da je „krajnji cilj Andreja Plenkovića da odvede HDZ u krilo SDP-a, a ujedno je zaključio da je ponosan što je izbačen iz Plenkovićeva HDZ-a“.

Posljednje dvije i pol godine uz sav taj Milinovićev gnjev i kako je izjavio „ponos“, nije prošao nijedan dan da nije na dnevnoj razini spominjao HDZ, ulažući maksimalne napore kako bi stranku na lokalnoj razini što više destabilizirao, „što iznutra, što izvana“.
Naravno da u svojim naumima nije uspio, a stranka se u međuvremenu na području Ličko-senjske županije potpuno konsolidirala te polučila pobjedničke rezultate u više navrata, od prijevremenih izbora za županijsku skupštinu Ličko-senjske županije, europarlamentarnih izbora, predsjedničkih izbora pa sve do parlamentarnih izbora za Sabor RH koji su se održali u srpnju 2020.

Nakon svih Milinovićevih medijskih manipulacija, oportunističkih izjava i “autobus revolucije na središnjicu HDZ-a”, nedavno je pokušao još jednom izmanipulirati medijski prostor s najavama masovnog napuštanja velikog broja nezadovoljnih članova HDZ-a i priključenja istih njegovoj novoosnovanoj stranci „LiPO“, što je također urodilo fijaskom.
Nije bilo neočekivanih niti masovnih iščlanjenja iz stranke.
Danas, ponovno ne iz Ličko-senjske županije nego iz Zagreba odnosno iz Hotela Antunović, Milinović je pompozno najavio tiskovnu konferenciju vezanu uz razvojni centar koji je htio politički zloupotrijebiti, te ponovno pokušava izmanipulirati javnost i medijski prostor u svrhu svoga političkog samopreživljavanja, pokušavajući sebe prikazati kao neko novo političko lice, velikog spasitelja i “borca” za razvoj gospodarstva u Ličko-senjskoj županiji, pri tome ne spominjući da je Ličko-senjska županija upravo doživjela demografski i gospodarski slom u vrijeme njegove vladavine u kojoj je obnašao visoke dužnosti, od potpredsjednika Vlade RH, saborskog zastupnika, ministra zdravstva, predsjednika županijske skupštine, pa sve do današnje dužnosti župana Ličko-senjske županije.

Milinović ne spominje da je upravo on posljednjih 20-ak godina bio politički gospodar na ovim prostorima kao i da je najodgovornija persona za trenutno alarmantno stanje u cijeloj županiji.
Nažalost, rad župana Milinovića za boljitak žitelja Ličko-senjske županije u posljednje dvije i pol godine može se ukratko opisati riječima “od Antunovića do Antunovića”.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video