Postavke
kolačića

U Brinju se predstavio Zlatko Fumić

Sinoć je Brinju održano predstavljanje kandidata za načelnika Općine Brinje u ime HSS-a Zlatka Fumića te liste za članove Općinskog vijeća Općine Brinje. Kao gosti i koalicijski partneri na županijskoj razini na predstavljanju su bili nazočni čelnici HDZ-a Ličko senjske županije predvođeni Marijanom Kustićem predsjednikom HDZ-a Ličko senjske županije.

Predsjednik ŽO HDZ-a Marijan Kustić te dao bezrezervnu podršku uspješnom načelniku Fumiću. Kustić je naglasio da je na razini županije došlo vrijeme za promjene i ujedno uputio poziv svim prisutnima da sudjeluju u kreiranju novog poglavlja u funkcioniranju Ličko – senjske župnije i načelniku Fumiću poželio puno uspjeha na nadolazećim izborima, istaknuvši da se trenutni načelnik dokazao svojim radom i poštenjem kroz protekla dva mandata te uopće ne sumnja u veličanstvene rezultate.

Kao gost na predstavljanju načelnika Brinja bio je i HDZ-ov kandidat za župana Ličko senjske županije Ernest Petry koji je rekao da načelnik Fumića dugo godina zna kao direktora Elektro like.Imali smo do sada izvrsnu suradnju imati ćemo i nakon što postanem župan, to je ne upitno sve u interesu Općine Brinje i Ličko – senjske županije, rekao je Ernest Petrya.


U svom obraćanju načelnik Zlatko Fumić predstavio je dio svog programa rada za naredni period u kojem je naglasak stavio na mlade, poljoprivredu, obrtnici, turizam.

Načelnik Fumić predstavio listu za Općinsko vijeće Brinja na kojoj je on nositelj te je kazao da je lista spoj mladosti, znanja i iskustva, pobjednička lista.
Po završetku predstavljanja Zlatko Fumić, budući župan Ernest Petry, predsjednik ŽO HDZ-a LSŽ Marijan Kustić i predsjednica OO HDZ-a Brinje Marija Vranić dali su si međusobnu bezrezervnu podršku kao zalog buduće pobjede te otvaranja novog poglavlja u funkcioniranju Ličko – senjske župnije i Općine Brinje.

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj
Play Video