U fokusu lokalni izbora u Novalji, bosanska diploma gradonačelnika na odlasku, šire se glasine da je diploma na ćirilici ?

Da je znao u kakvu će se blamažu pretvoriti gradonačelnik Novalje na odlasku Ante Dabo nikada ne bi išao u Bosni za vrijeme obnašanja dužnosti gradonačelnika završavati pravni fakultet, neki kažu kupiti diplomu. Tako će u fokusu kampanje za lokalne izbore u Novalji biti i dalje potraga gdje je u Bosni Dabo završio fakultet, jer građani birači ne žele dati glas kandidatu koji se srami svoje diplome, kao niti jedan drugi od stotina kandidata koji idu na lokalne izbore u Hrvatskoj. Dabo tu tajnu skriva već godinama i skriva od kada je sam otkrio da je u negdje u Bosni završio fakultet. Ostaje i dalje tajna zašto Dabo skriva tajne svoje diplome, a u Novalji se proširila neslužbena informacija koju sam Dabo mora potvrditi ili demantirati da je navodno diploma na Ćirilici, i da zbog toga je od sramote skriva. Na službenoj Facebook stranici DA za Novalju Dabu se potpisuje sa dipl. pravnik. Prava bi senzacija bila da Dabo u kampanji idućih 15 dana pokaže kako izgleda njegova diploma iz Bosne.

————————————————————————————

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Zalazak sunca u Jurjevu

Kad se čovjek privikne na noć, tad počinje čarolija. Zvijezde reflektiraju svjetlost na tamnom moru, a sunce se izdiže iznad vode. Pa ako čeznete za vječnim

Podijelite sadržaj
Play Video